Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Október elsejével megkapta az ÁNTSZ-működési engedélyt a megyei kórházra a HospInvest

Október elsejével megkapta az ÁNTSZ-működési engedélyt a megyei kórházra a HospInvest

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A cég elnöke híradónknak azt mondta: a bizonytalan dolgozókat meggyőzik, a megfélemlítetteket megvédik – a kapu pedig még egy hónapig nyitva áll azok előtt, akik náluk akarnak dolgozni.

Egy hónap elteltével viszont bezárul az a bizonyos kapu, addig van idejük átgondolni a botránykavaróknak, hogy a HospInvestnél szeretnének-e dolgozni -fogalmazott. Kollányi Gábor elnök, aki szerint november elsejétől új időszámítás kezdődik Egerben.
Aki nem írja alá a szerződést, az arról dönt, hogy nem kíván a továbbiakban az egri Markhot Ferenc kórházban dolgozni, így november 1-től dolgozóként nem léphet be a kórházba – hansúlyozta Kollányi Gábor. A bizonytalanokat meggyőzni szándékoznak, a szerintük megfélemlítetteket pedig megvédeni – tudatta a HospInvest elnöke. Először rendet tesznek: átszervezik az ellátást.
A cég vezetője megerősítette: továbbra is a jelenlegi létszám-mennyiségben gondolkodnak, így nem terveznek létszámleépítést. Arra is emlékeztetett, hogy a kórház továbbra is a Heves Megyei Önkormányzat tulajdonában marad, működtetését pedig a HospInvest Zrt., mint magánszolgáltató biztosítja a jövőben.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-09-30 )

Tovább az archívumra