Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az elmúlt négy év munkáját összegezte a Heves Megyei és Magyar Agrárkamara a Károly Róbert Főiskolán

Az elmúlt négy év munkáját összegezte a Heves Megyei és Magyar Agrárkamara a Károly Róbert Főiskolán

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A tisztújítás mellett kitüntetések átadására is sor került.

Az agrárkamara fő feladata az elmúlt négy évben is az volt, hogy az uniós csatlakozást követően megtegyen mindent annak érdekében, hogy a gazdálkodók nagyobb mértékben hozzáférhessenek a támogatásokhoz. Számos pályázatot írtak és nyertek is el a szakemberek.
Az elmúlt négy évre jellemző volt az is, hogy a gazdák naprakészek és segítőkészek voltak- tette hozzá az elnök. Ezért az elmúlt hosszú időszak eredményeképp 3 díjat is átadtak.
Az elsőt évekkel ezelőtt elhunyt kollégájuknak Rozovics Jánosnak ítélték oda, aki a Nagyrédei Rt. elsőszámú gazdasági vezetője volt. A másodikat Horváth Sándor a Horti Szövetkezet elnöke vehette át, munkájának elismeréséül. A harmadik díj Szabó Józsefet illette.
Dr. Magda Sándor agrárközgazdászi minőségében úgy vélte, enni minden embernek kell, bármilyen szegénység, bármilyen válság jön, a mezőgazdaság szerepe ezért szerinte a jövőben még jobban fel fog értékelődni. Ebből adódóan minőségi élelmiszertermelésre itthon is folyamatosan szükség lesz.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-11-03 )

Tovább az archívumra