Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Szép volt, fiúk!

Szép volt, fiúk!

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Több százan nézték Gyöngyös utcáin a magyar labdarúgó válogatott Belgium elleni mérkőzését. Az Európa bajnokság nyolcad döntőjébe csoportelsőként jutott be a válogatott, ott azonban 4-0-s vereséget szenvedtünk a végső esélyesnek is tartott belga válogatottól. A szurkolók azonban a mérkőzés után sem keseredtek el, a kiesés ellenére megtapsolták a válogatott teljesítményét.

Ismét több százan nézték köztereken és szórakozó helyeken a magyar labdarúgó válogatott mérkőzését. A fő téren és annak közelében 5 helyen is láthatták a meccset a szurkolók, akik bizakodóan várták a Belgium elleni nyolcad döntőt.

Volt, aki tegnap már a belvárosban, nem régen viszont még Franciaországban a helyszínen szurkolt a csapatnak és hatalmas közösségi élményről számolt be.

– Nagyon pazar érzés volt, mai napig is nehéz róla beszélni. Már előző napokban találkoztunk, már ment a rigmus, hogy szervusztok, ölelkezés, pacsizás, igazán magyarok vagyunk odakint és nagyon nagy az összetartás – mondta Szabó Zoltán.

A mérkőzés tizedik percében a belga válogatott megszerezte a vezetést, a szurkolók azonban ekkor sem keseredtek el, végig biztatták a csapatot és reménykedtek a jó folytatásban.

– Még nagyon értékelni valónk nincs, de én úgy gondolom, hogy megfordítjuk ezt a mérkőzést és én 3-2-t jósolok a végére a magyaroknak – mondta ekkor Peszlen Károly.

A fordítás végül nem sikerült, a hajrájában még három gólt szerzett ellenfelünk, ezzel a nyolcad döntő jelentette a végállomást a válogatottnak. A szurkolók azonban a mérkőzés végén is éltették a csapatot és büszkék voltak arra, hogy kiválóan helyt állt Magyarország az Európa bajnokságon.

A válogatottnak az utolsó Európa bajnoki mérkőzés után pedig kijárt a szép volt fiúk is.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Baradla barlang - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Seychelle szigetek
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Világörökség_Parádsasvár 
15:57
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:29
Reklám
16:33
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
Mesemondó - Pamela Dalton: A milliomos macska 5. rész
19:07
Reklám
19:08
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:21
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság