Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyöngyös közszolgálatáért

Gyöngyös közszolgálatáért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

„Gyöngyös Közszolgálatáért” kitüntetéseket adtak át ünnepélyes keretek között a testületi ülésen. 1997 óta július 1-én ünnepeljük a Köztisztviselők Napját, Gyöngyösön az elismerést Tábi Béláné, a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóságának intézményi referense, valamint Török János rendészetvezető vehette át.

Gyöngyös város Önkormányzata, 2003-ban döntött úgy, hogy elismeri a közigazgatásban dolgozók áldozatos munkáját, és kitüntetésben részesíti azokat, akik több éve kiemelkedő munkát végeznek- mondta Hiesz György polgármester, aki méltatta a közszolgálatban dolgozókat.

-Az igazi köztisztviselő a köz igazi szolgája. Ismeri a jogrendszert, szakmailag jártas, empatikus, türelmes és lelkiismeretes – sorolta a polgármester.

A kitüntetésből évente kettő adományozható. Gyöngyös Város Képviselő-testülete az idén „Gyöngyös Közszolgálatáért” kitüntetésben részesítette Tábi Béláné esélyegyenlőségi és intézményi referenst, aki 2003- tól a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal köztisztviselője. A kitüntetett elmondta, mindig szeretett emberekkel foglalkozni.

Elismerésben részesült Török János is, aki 2000 óta a közterületi felügyeletet ellátó Városrendészet dolgozója, és 2007 óta a rendészetvezetői posztot tölti be.

A kitüntetettek köszönetet mondtak kollégáiknak és a testület tagjainak az elismerésért.


Tovább az archívumra