Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új szolgáltatás

Új szolgáltatás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kibővítette temetkezési szolgáltatásait a Városgondozási Zrt. Július elsejétől a már meglévő és az új kegyeleti szolgáltatásokat az Egri úton, a most megnyílt ügyfélszolgálati irodában lehet igénybe venni, ahol kegyeleti bemutatótermet is kialakítottak. Ettől a hónaptól – a helyi rendelet módosítása nyomán – kizárólag a VG Zrt.-től lehet igénybe venni a temetkezési szolgáltatásokat. Az önkormányzat célja ezzel a lakosság költségeinek csökkentése.

Július elsejétől már itt, az Egri úti ügyfélszolgálati irodában intézhetik a temetésekkel kapcsolatos ügyeket a hozzátartozók. Az önkormányzat felhatalmazásával ettől a hónaptól kibővítette kegyeleti szolgáltatásait a Városgondozási Zrt. A helyi rendelet módosítása nyomán júliustól kizárólag a VG Zrt.-től lehet igénybe venni a temetőn belüli temetkezési szolgáltatásokat, de az új irodában egy bemutatótermet is kialakítottak, így már minden, temetéssel kapcsolatos ügyet elintézhetnek a lakosok.

– Az összes olyan temetkezési szolgáltatást, amit eddig csak külső vállalkozó nyújthatott, most már mi is nyújtjuk, olcsóbb áron – hangsúlyozta Dorsánszki Zsolt vezérigazgató.

A szolgáltatások kibővítésének döntése után a társaság fél év alatt biztosította a személyi és technikai feltételeket ahhoz, hogy júliustól teljes körű temetkezési szolgáltatásokat nyújtsanak. A társaság a hivatalos iratokkal kapcsolatos ügyintézésben is segít.

– Szolgáltatásunk kiterjed arra is, ami nem csak a temetkezéshez tartozik, hanem az ügyintézést is elvállaljuk. Tehát fölvállaljuk a haláleset bekövetkezésétől számított minden olyan ügyintézést, ami egyébként magának az elhunyt hozzátartozójának kellene végeznie – sorolta a vezérigazgató.

Dorsánszki Zsolt hozzátette: céljuk, hogy munkájukkal az elhunyt és a temettető számára méltó körülményeket és megfizethető szolgáltatást biztosítsanak.


Tovább az archívumra