Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új szolgáltatás

Új szolgáltatás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kibővítette temetkezési szolgáltatásait a Városgondozási Zrt. Július elsejétől a már meglévő és az új kegyeleti szolgáltatásokat az Egri úton, a most megnyílt ügyfélszolgálati irodában lehet igénybe venni, ahol kegyeleti bemutatótermet is kialakítottak. Ettől a hónaptól – a helyi rendelet módosítása nyomán – kizárólag a VG Zrt.-től lehet igénybe venni a temetkezési szolgáltatásokat. Az önkormányzat célja ezzel a lakosság költségeinek csökkentése.

Július elsejétől már itt, az Egri úti ügyfélszolgálati irodában intézhetik a temetésekkel kapcsolatos ügyeket a hozzátartozók. Az önkormányzat felhatalmazásával ettől a hónaptól kibővítette kegyeleti szolgáltatásait a Városgondozási Zrt. A helyi rendelet módosítása nyomán júliustól kizárólag a VG Zrt.-től lehet igénybe venni a temetőn belüli temetkezési szolgáltatásokat, de az új irodában egy bemutatótermet is kialakítottak, így már minden, temetéssel kapcsolatos ügyet elintézhetnek a lakosok.

– Az összes olyan temetkezési szolgáltatást, amit eddig csak külső vállalkozó nyújthatott, most már mi is nyújtjuk, olcsóbb áron – hangsúlyozta Dorsánszki Zsolt vezérigazgató.

A szolgáltatások kibővítésének döntése után a társaság fél év alatt biztosította a személyi és technikai feltételeket ahhoz, hogy júliustól teljes körű temetkezési szolgáltatásokat nyújtsanak. A társaság a hivatalos iratokkal kapcsolatos ügyintézésben is segít.

– Szolgáltatásunk kiterjed arra is, ami nem csak a temetkezéshez tartozik, hanem az ügyintézést is elvállaljuk. Tehát fölvállaljuk a haláleset bekövetkezésétől számított minden olyan ügyintézést, ami egyébként magának az elhunyt hozzátartozójának kellene végeznie – sorolta a vezérigazgató.

Dorsánszki Zsolt hozzátette: céljuk, hogy munkájukkal az elhunyt és a temettető számára méltó körülményeket és megfizethető szolgáltatást biztosítsanak.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
09:21
Reklám
09:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
09:52
Zongoraavató hangverseny (részlet)
10:06
Reklám
10:09
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
10:35
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
11:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Luther Márton élete 1. – Miből lesz a cserebogár? - rajzfilm sorozat
18:15
Molnár Dániel - Maradj velem
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:07
Szigetmonostor a béke szigete - dokumentumfilm
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat – Malaysia 1. rész
20:11
Reklám
20:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság