Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Családosan az egészségért

Családosan az egészségért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A rossz idő ellenére is megrendezték hétvégén a Családi és egészségnapot Sástón. Bár a rendkívül heves széllökések és az esőzés sok szabadtéri programelemet meghiúsított, összességében mégis sokan elmentek a Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület rendezvényére.

Bár az égiek egyáltalán nem kedveztek az érdeklődőknek, mégis sokan akadtak, akik kilátogattak a nagycsaládosok egészségnapjára, sőt, voltak, akik az esőben még kosarazni is beálltak. A rendezvény legtöbb programja végül a helyi turisztikai központban egyik konferenciatermébe zsúfolódott be, de ez senkit sem akadályozott meg abban, hogy jól érezze magát.

A megnyitót pedig rögtön a “Gyöngy-Nagyi” nyugdíjas szervezet táncbemutatója követte, rumbával, csacsacsával, keringővel varázsolva forró hangulatot az egyébként zord időbe. Az „Egészséges kisgyermekből egészséges felnőtt!” mottóval szervezett családi egészségnapon a Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület rengeteg programmal készült.

Nagy Krisztina elsősegély bemutatója könnyed stílusban mutatta meg hogyan lehet segítségére sietni egy rosszul lett embernek, vagy akár csecsemőnek.

Kiállítottak ezen a napon – a teljesség igénye nélkül – a papírújrafonók, a csillámtetkósok, az Egererdő Zrt. munkatársai, bemutatóval készültek a rendőrök, a tűzoltók és a harcművészek, valamint képviseltették magukat a Gyöngyösi Otthon Segítünk Alapítvány, a gyöngyösi Rákellenes Liga, a Kékes Kutató-Mentők, a Vöröskereszt Gyöngyös Területi Szervezete aktivistái is.


Tovább az archívumra