Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A vízműnél kell jelenteni a hibákat

A vízműnél kell jelenteni a hibákat

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A nagy esőzések időszakában megsokszorozódik a csapadékvíz elvezetők dugulása, ilyenkor gyakran lakóépületekbe is befolyik a víz. A Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatósága felhívja a lakosok figyelmét, hogy az esetleges problémákat a Heves Megyei Vízmű Zrt. Gyöngyösi Kirendeltségén jelezzék.

Az özönvízszerű esőzéseket követően, megsokszorozódik a lakossági panaszok, bejelentések száma a csapadékvíz elvezetők dugulása miatt. Így volt ez az elmúlt hét heves esőzéseit követően is. Ugyanis ezek az aknák a bele hulló, vagy belesöpört falevél és egyéb szemét miatt nem tudták elnyelni a nagy mennyiségű csapadékot.

A bejelentéseket a karbantartóhoz, a Heves Megyei Vízmű Gyöngyösi Kirendeltségéhez kell bejelenteni, a hibák mihamarabbi elhárítása érdekében – mondta el dr. Szemes Paula, az önkormányzat főelőadója.

A vízmű csatornamosó autója dolgozik a vízelvezető rendszer átjárhatóságán, a víznyelők takarításában a közfoglalkoztatottak is részt vesznek – tudtuk meg dr. Szemes Paulától.


Tovább az archívumra