Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jól halad a körforgalmak építése

Jól halad a körforgalmak építése

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Javában zajlik mind a két gyöngyösi helyszínen a körforgalmak kialakítása. Mivel sokan megszokásból közlekednek, a régen várt fejlesztések most még sokaknak okoznak bosszúságot, ám mindenki örül, hogy végre sor került a fejlesztésekre.

Egymás után fordulnak meg az autók az Alkotmány út és a Jókai Mór utca kereszteződésénél épülő körforgalomnál. Sokan még mindig megszokásból közlekednek, pedig a beruházás kivitelezői minden lehetőséget megragadnak arra, hogy tájékoztassák a lakosokat.

– Még kérünk egy kis türelmet a lakosságtól, főleg itt a hátam mögött látható kereszteződésnél, mivel itt le van zárva teljesen a munkaterület. Az elkerülő utak ki vannak jelölve, próbálják figyelembe venni, próbálják figyelni a jelzéseket és úgy közlekedjenek, ne megszokásból – mondta Molnár József, a városháza beruházási főelőadója.

Bár sokaknak okoz bosszúságot, hogy nem közlekedhetnek a megszokott útvonalaikon, összességében mindenki örül a fejlesztéseknek.

A gyöngyösiek nem csak könnyebb haladást, hanem kevesebb balesetet is várnak a két körforgalom megépülésétől.

A munkálatok jól haladnak, a kivitelező még egy kis türelmet kér a helyiektől.

Ha az időjárás is kegyes lesz és a jövőben is minden a tervek szerint halad, a kivitelező legkésőbb szeptember első hetében átadja mind a két körforgalmat.

A két nagy beruházás mellett több útfelújítás, útszélesítés is zajlik a városban. A jövő hét folyamán ezeken a helyeken is megkezdődnek az aszfaltozások.


Tovább az archívumra