Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új rendelet

Új rendelet

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A közösségi együttélés szabályairól szóló rendelet augusztus 1-jén lépett életbe. Az eltelt idő alatt már közel 40 szabálysértés felderítése is megtörtént. A fórum legutóbbi adásának meghívott vendégei a rendelet fontosságát hangsúlyozták.

Az augusztus 1-jén életbe lépett szabályozás több területen is lefekteti az alapvető közösségi magatartás szabályait, és alaposan rendelkezik azok megszegéseinek bírságairól is.
Hiesz György polgármester a FÓRUM tegnap esti adásában kiemelte a rendelet szigorát, és annak ellenőrzését is.

A Városrendészet 16 közterület felügyelővel látja el az ellenőrzéseket, Nyíri László igazgató a műsorban beszámolt az eltelt időszak ellenőrzött időszakáról, ahol közel 40 intézkedés történt.

A műsor második részében az anyatejes táplálás fontosságára hívta fel a figyelmet Bankáné Gergely Katalin az Anyatejgyűjtő Állomás asszisztense. Kiemelte, hogy az anyatej tápértéke nagyon fontos a kisgyermekek fejlődése érdekében.

A műsor vendége továbbá elmondta, hogy a védőnői szolgálattal karöltve folyamatosan segítik az anyukák és csemetéik életét bővebb szaktanácsadással az Anyatejgyűjtő Állomáson és a Védőnői fogadóórákon.


Tovább az archívumra