Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új gyermekmedence épül

Új gyermekmedence épül

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Bár még a nyári időjárás hetekig is eltarthat, augusztus második felében már a strandszezon végéhez közeledünk. Gergely Zoltán polgármester reményei szerint a jászárokszállási strand várhatóan idén is nyereségesen zárja az évet. A városvezetés pedig már most a jövő évre tervezett nagy fejlesztést készíti elő, amitől további bevételnövekedést várnak majd.

A nyár végéhez közeledünk, és ez jól látszik már a jászárokszállási strandon is. Hétköznap a délelőtti órákban már nem kell hosszú percekig keresni a megfelelő helyet, ha az ember több törölközőt szeretne egymás mellé teríteni. Így nem korai augusztus közepén arról beszélni, milyen is volt az idei nyári szezon az árokszállási strandon. Az önkormányzat idén nem emelte a belépőjegyek árát, ami jó döntésnek bizonyult.

– A sűrű fillér többet ér, mint a ritka forint. Így nagyon sokan eljöttek a környék legolcsóbb strandjára, a jászárokszállásira. És úgy összegezhetjük az eddig eltelt időszakot, hogy remény van arra, hogy a tavalyi évet tudjuk hozni, amikor több, mint 5 millió forint nyereséggel zártuk a szezont – mondta Gergely Zoltán polgármester.

Ráadásul az árokszállási nem csak a környék legolcsóbb strandja, hanem minden évben fejlesztenek valamit a létesítményben. Várhatóan a jövő évben a kisgyermekes szülők legnagyobb örömére megújul a strand utolsó és egyben legkisebb medencéje, a gyermekmedence. A fejlesztést önerőből végzi majd el az önkormányzat.

– Saját pénzből, több mint 60 millió forintos költséggel egy három részből álló gyerekmedencét fogunk építeni, jövő év május elsején már ez a medence is készen lesz és várjuk a gyerekekkel érkező családokat – tette hozzá a polgármester.

A megfelelő kivitelezőt azonban még keresik az első fordulón ugyanis nem hirdettek győztest. A második körbe várhatóan könnyítéseket iktatnak majd be, ám az árból és a minőségből nem engednek majd.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
14:55
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical Est - My love, my life
14:59
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:25
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Néptáncegyüttes - Hegyközi táncok
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:12
Világörökség - Parádsasvár 
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:42
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:08
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:36
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:02
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság