Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 350 ezer forinttal a mentőállomást, két műszerrel pedig a kórház gyermekosztályát támogatja a Mosolyért Közhasznú Egyesület

350 ezer forinttal a mentőállomást, két műszerrel pedig a kórház gyermekosztályát támogatja a Mosolyért Közhasznú Egyesület

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Országszerte rendeztek már jótékonysági bált, s most elérkeztek adományukkal Gyöngyösre is.

Vérnyomásmérőt és vérgáz oxigén folyamatos ellenőrzésére szolgáló műszert is kapott a gyöngyösi Bugát Pál kórház gyermekosztálya. A főorvos elmondta: a jelenlegi gazdasági helyzetben ez most nagyon jól jött a számukra, hiszen csak az alapellátást tudják maximális biztonsággal biztosítani.
A gyöngyösi mentőállomás 350 ezer forint támogatást kapott az egyesülettől, amit szintén hasznosan eltudnak majd költeni.
Ez az adományozás már hagyomány a Mosolyért Egyesületnél. A szervező elmondta: támogatók segítségével tudnak olcsóbban hozzájutni a műszerekhez, hogy azt a rászoruló korházak megkaphassák.
Városunk közintézményei Tatabánya támogatásával juthattak hozzá ehhez az ajándékhoz. Az ott rendezett bál bevételéből gyűlt össze a pénz. A gyöngyösi rendezvényből befolyt összeggel pedig május 16.-án Jászberény fog gazdagodni.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2009-04-15 )

Tovább az archívumra