Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Épül a jégpálya

Épül a jégpálya

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megkezdték a gyöngyösi műjégpálya építését. Idén új helyszínen, minden eddiginél nagyobb, 600 négyzetméter jégfelület várja a korcsolyázókat. A pálya a tervek szerint november 25-én nyit, és a téli hónapokban várja majd az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

Nagy erőkkel folynak a munkálatok a gyöngyösi strand területén. A jégpályának helyet adó sátrat egy nap alatt felállították a szakemberek, kihúzták a hűtést szolgáló berendezés áramellátását biztosító kábelt, és hamarosan elkezdődik a hang- és a fénytechnika felszerelése, majd a jégpálya kialakítása is.

– A terveink szerint november 25-én tartunk egy nulladik napot, és ezt követően minden nap 10-től este 8 óráig tervezzük a nyitva tartást. Péntek, szombat este 9 óráig, vasárnap este 8 óráig szeretnénk nyitva lenni – sorolta Juhász Péter, a Sportfólió Kft. ügyvezetője.

A strand környékén lakók a nyári szezonban rendszeresen szembesülnek azzal a problémával, hogy a látogatók miatt telítettek még a társasházak parkolói is. A háztömböket új parkolók kialakításával próbálják tehermentesíteni.

A korcsolyázókat idén minden eddiginél nagyobb, 600 négyzetméteres jégfelület várja majd. A házigazda bízik benne, hogy a téli hónapokban gyerekek, fiatalok és felnőttek egyaránt szívesen töltik majd az új jégpályán aktív kikapcsolódással a szabadidejüket.


Tovább az archívumra