Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyárlátogatáson a kézilabda-csapat

Gyárlátogatáson a kézilabda-csapat

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gyöngyösi kézilabda-csapat gyárlátogatáson vett részt névadójánál, a gyöngyösi B. Braun Kft.-nél. A látogatás célja a cég megismerésén túl a társadalmi szerepvállalásban is megnyilvánult, ugyanis a kézilabda-csapat és a gyár az idén is együtt vesz részt az élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtésében.

A B. Braun-vállalatcsoportot a világ egyik vezető egészségügyi vállalkozásaként tartják számon. A multinacionális méretű családi vállalkozás 61 országban több mint 50 ezer munkatársat foglalkoztatva kínálja termékeit és szolgáltatásait az egészségügyi ellátórendszer valamennyi területén. A cég ebben az évben ünnepli 25 éves magyarországi születésnapját, és fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást az egészségügy, a sportélet és a kultúra területén. Ennek kapcsán egy kiadvány is napvilágot látott, ahol mindezt be is mutatták a csapat tagjainak is – mondta el Horn Péter a cég magyarországi igazgatója.

A B.Braun több éve névadója az NB I-es kézilabda csapatnak. A gyárlátogatás célja, hogy a csapat tagjai megismerkedhessenek az itt folyó tisztatéri munkával. A cég megismerésén túl, a látogatás még abban is realizálódott, hogy együtt vesznek részt a karácsonyi 3 napos élelmiszerbank adománygyűjtésében – hangsúlyozta Zázrivecz Adrienn a kézilabda csapat ügyvivője.

A kézilabdaklubon kívül a cég támogat számos egyéb helyi ügyet is. Igyekszik a város életében is jelentős segítséget nyújtani. A B. Braun fejlesztési divíziója több mint 60 mérnök munkatárssal végzi a dialíziskészülékek hardver- és szoftverfejlesztését – Németországon kívül a B. Braun-cégcsoporton belül csak Magyarországon zajlik fejlesztői tevékenység.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Magyarok a Barcáért - dokumentumfilm
15:55
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:15
Reklám
16:18
Csörgő-lyuk - természetfilm
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa - vallási műsor
18:13
Aktív kikapcsolódás a Mátrában - kisfilm
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság