Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Fidesz lakossági fórumán Ángyán József országgyűlési képviselő úgy vélte: az országot irányító multimilliárdosok az ország vagyonát hordják szét

A Fidesz lakossági fórumán Ángyán József országgyűlési képviselő úgy vélte: az országot irányító multimilliárdosok az ország vagyonát hordják szét

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Fidesz lakossági fórumán Ángyán József országgyűlési képviselő úgy vélte: az országot irányító multimilliárdosok az ország vagyonát hordják szét, s ehhez igazítják a kormányzati tevékenységet is. Jelezte: ha a Fidesz hatalomra kerül, elszámoltatásnak kell jönnie.

A politikus kifejtette: első lépésként vissza kell szerezni az államot, majd egy esetleges kormányváltásnál szigorú elszámolásnak kell következnie. Hozzátette: a földet, a vizet, a nemzeti önrendelkezést akarja most értékesíteni a hatalom, melyet nem szabad hagyni.
Az uniós trendeknek megfelelően a gazdaságélénkítést a mezőgazdaságnál, illetve a vidéki kisvállalkozások támogatásánál kellene kezdeni Ángyán József szerint.
A politikus tudatta: a Fidesz hatalomra jutása esetén a polgári oldalnak meg kell változtatnia a legtöbb ma érvényes törvényt, melyhez mindenképp kétharmados parlamenti többséget kell elérnie.
Faragó Zoltán

Az Aktuális napi hírei (2009-05-21 )

Tovább az archívumra