Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyílt nap a gyöngyösi campuson

Nyílt nap a gyöngyösi campuson

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A második nyílt napot is megtartotta az jelentkezési időszakban az Eszterházy Károly Egyetem Károly Róbert Campusa. A gyöngyösi intézményben az alapképzési, a mesterképzési szakok mellett a felsőoktatási szakképzések iránt is sokan érdeklődtek.

A pontszámításról, a szeptemberben induló képzésekről, a kollégiumi elhelyezésről valamint az Erasmus programról is tájékozódtak azok a továbbtanulás előtt álló fiatalok, akik ellátogattak ma a Károly Róbert Campus nyílt napjára.

– Felsőoktatási szakképzésben hirdetünk szakokat gazdaságtudományi, agrártudományi és informatika tudományi területeken. Alapképzésben szintén e három tudományterületen, illetve mesterképzésben agrártudományi, illetve gazdaságtudományi területen – mondta el dr. Bujdosó Zoltán.

Az intézmény által meghirdetett alapszakok közül évek óta a turizmus-vendéglátás, valamint a kereskedelem és marketing a legnépszerűbb. Azonban az agrártudományi szakok iránt is folyamatos az érdeklődés.

A továbbtanuláshoz szükséges információk beszerzésére már nincs sok idejük a diákoknak, ugyanis február 15-én zárul a jelentkezési időszak.


Tovább az archívumra