Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Energetikai korszerűsítés

Energetikai korszerűsítés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Heves Megyei Kormányhivatal egymilliárd forint európai uniós támogatásban részesült, középületeinek energetikai korszerűsítésére. Gyöngyös közintézményeire ebből a forrásból közel 100 millió forintot költenek. A Kossuth úti kormányablak után hamarosan elkészülnek a Deák Ferenc úti Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Osztály felújításával is, és hamarosan megkezdődik a foglalkoztatási intézmény fűtéskorszerűsítése.

Február 10-én költözhettek vissza az állategészségügyi és élelmiszer-biztonsági osztály munkatársai a meleg, világos irodákba. Évtizedekig méltatlan körülmények között dolgoztak itt a szakemberek, és az épület fenntartása sem volt gazdaságos- mondta a járási hivatal vezetője, dr. Bekecs Andrea.

Fontos, hogy az államilag fenntartott épületeket is korszerűen és hatékonyan tudják működtetni, ezt a célt szolgálja az egymilliárd forintos támogatás, melyből a gyöngyösi intézmények közel 100 millió forintot kapnak. Itt a belső munkálatok már elkészültek.

A Deák Ferenc úti intézménynél az épület külső szigetelése van még hátra. A foglalkoztatási osztály energetikai korszerűsítése a fűtési szezon után kezdődhet el. A Munkaügyi Központként ismert épületet napelemekkel is ellátják, melyek felszerelése hamarosan megkezdődik.


Tovább az archívumra