Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Műsorral kedveskedtek

Műsorral kedveskedtek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Vendégtáncosokkal kibővülve, idén is nagy szeretettel és kreativitással készültek a Mátra Nyugdíjas Egylet tagjai a nőnapra. Mint minden évben, idén is igyekeztek olyan műsorral előállni, amely szórakoztatja, megnevetteti, és a gondokat elfeledteti a hölgyekkel, az egylet nő tagjai pedig már ilyenkor elkezdenek gondolkozni, hogy mivel viszonozzák a férfiak fáradalmas készülődését Ivó napon.

Egy közös ének, köszöntő, majd nőnapi versek. A hangulat fokozása érdekében először meghatódtak, mosolyogtak, majd nagyokat hahotáztak a Mátra Nyugdíjas Egylet nőtagjai, akiket a férfiak idén is, mint minden évben különleges műsorral köszöntöttek nőnap alkalmából. Bár sokat gyakoroltak, mindig hatalmas a drukk a műsor előtt.

A tökéletességre törekszenek, de bárhogyan is alakul a műsor, a nők mindig vastapssal jutalmazzák őket.

– Nagyon várjuk mindig a nőnapot, mert valóban a fiúk ilyenkor mindig nagyon kitesznek magukért és meglepődünk sokszor, hogy milyen színes műsort kapunk tőlük. Természetesen mi is válaszolunk erre, májusban, amikor Ivó napja van, mi is viszonozzuk nekik – mondta híradónknak Tóth Jánosné.

A nagy készülődés mind a két fél részéről egyet jelent: megünnepelni a másikat, és mindent megtenni, hogy ez a nap úgy teljen az ünnepeltek számára, ahogyan azt szeretnék.

– agyon sokat köszönhetünk a lányoknak, a hölgyeknek, szeretnénk őket fölvidítani, az éves bosszúságot kompenzálni, és valahogy vidámmá tenni a lányokat – fogalmazott Bóna János, az egylet elnöke.

Az idei műsort a Bene Egylet táncosai színesítették, a legnagyobb tapsot pedig egyértelműen a pompomos, szurkolótánc kapta.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
Közvetítés Gyöngyös város testületi üléséről – a közvetítés hosszától függően változhat műsorunk
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. – Zárógála - Észak-Macedónia
18:11
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. – Zárógála - Portugália
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:02
Reklám
19:05
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Őslovak leszármazottja a Hucul - dokumentumfilm
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság