Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Műsorral kedveskedtek

Műsorral kedveskedtek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Vendégtáncosokkal kibővülve, idén is nagy szeretettel és kreativitással készültek a Mátra Nyugdíjas Egylet tagjai a nőnapra. Mint minden évben, idén is igyekeztek olyan műsorral előállni, amely szórakoztatja, megnevetteti, és a gondokat elfeledteti a hölgyekkel, az egylet nő tagjai pedig már ilyenkor elkezdenek gondolkozni, hogy mivel viszonozzák a férfiak fáradalmas készülődését Ivó napon.

Egy közös ének, köszöntő, majd nőnapi versek. A hangulat fokozása érdekében először meghatódtak, mosolyogtak, majd nagyokat hahotáztak a Mátra Nyugdíjas Egylet nőtagjai, akiket a férfiak idén is, mint minden évben különleges műsorral köszöntöttek nőnap alkalmából. Bár sokat gyakoroltak, mindig hatalmas a drukk a műsor előtt.

A tökéletességre törekszenek, de bárhogyan is alakul a műsor, a nők mindig vastapssal jutalmazzák őket.

– Nagyon várjuk mindig a nőnapot, mert valóban a fiúk ilyenkor mindig nagyon kitesznek magukért és meglepődünk sokszor, hogy milyen színes műsort kapunk tőlük. Természetesen mi is válaszolunk erre, májusban, amikor Ivó napja van, mi is viszonozzuk nekik – mondta híradónknak Tóth Jánosné.

A nagy készülődés mind a két fél részéről egyet jelent: megünnepelni a másikat, és mindent megtenni, hogy ez a nap úgy teljen az ünnepeltek számára, ahogyan azt szeretnék.

– agyon sokat köszönhetünk a lányoknak, a hölgyeknek, szeretnénk őket fölvidítani, az éves bosszúságot kompenzálni, és valahogy vidámmá tenni a lányokat – fogalmazott Bóna János, az egylet elnöke.

Az idei műsort a Bene Egylet táncosai színesítették, a legnagyobb tapsot pedig egyértelműen a pompomos, szurkolótánc kapta.


Tovább az archívumra