Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Eladó telkek

Eladó telkek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

16 önkormányzati tulajdonú ingatlant ajánl fel ismét értékesítésre Gyöngyös Város Önkormányzata. A pályázatok benyújtási határideje folyamatos. Fontos azonban tudni, hogy bizonyos feltételeknek meg kell felelni. Abban az esetben, ha egy ingatlanra több pályázó is jut, akkor az kapja a tulajdonjogot, aki a legmagasabb összeget ajánlja érte.

Nádor, Pesti, Petőfi, és Csobánka utca– csak néhány azon utcák közül, ahol ismét önkormányzati tulajdonú, ingatlanokat és építési telkeket hirdettek meg eladásra. Pályázni már most is lehet. Az ingatlanok sora a tavalyi évhez képest kibővült két új lakóházzal.

– A határidő folyamatos, tehát bármikor lehet pályázni. Értékhatártól függően fogja elbírálni 2 és fél millió összeghatárig a polgármester úr, 2 és fél és 4 millió között a pénzügyi és költségvetési bizottság, illetve 4 millió forint fölötti ár esetén a képviselő-testület fogja a pályázatokat elbírálni – sorolta dr. Birizdó Éva, a városháza vagyonkezelő csoportvezetője.

Összesen 16 ingatlant érint a mostani felhívás.

– Ezek részben közművesítettek, vagy nincs közmű, de olyan is van, ami teljes közművel áll rendelkezésre, illetve telekhatáron rá lehet csatlakozni a közművekre, de van olyan, ami például Mátrafüreden az Erdész utcai ingatlanok, ott utat is ki kell építeni a csatlakozási ponttól. Ezen kívül a pályázati feltételek, erre külön egy részletes pályázati felhívásunk van, a honlapon elérhető, illetve nálunk a Vagyonkezelő csoportnál is lehet érdeklődni – mondta a szakember.

A vagyonkezelő csoportvezető elmondta: formanyomtatvány nincs, csak az ingatlan helyrajzi számát kell megjelölni, amit szeretnének megpályázni az ajánlattevők, illetve nyilatkozniuk kell, hogy vállalják a feltételek teljesítését.


Tovább az archívumra