Kezdőlap » Hírek - Aktuális » B-faktor

B-faktor

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium idén 7. alkalom rendezte meg a B-Faktor elnevezésű tehetségkutató versenyét a Mátra Művelődési Központban. A fellépők változatos produkciókkal készültek, voltak táncosok, zenészek, énekesek, rapperek és humoros előadások is.

A hagyományokhoz híven a B-Faktor minden évben lehetőséget ad a műszaki iskolában tanulók számára, hogy megmutassák művészi tehetségüket. Az idei 12 fellépő között főleg végzős hallgatók szerepeltek.

– Amikor elindult nyilvánvalóan arra gondoltunk, hogy ifjú művésztehetségeket keresünk egy műszaki szakközépiskolában, de azóta rájöttünk, hogy gyakorlatilag egy baráti társaságot találunk. Olyan gyerekeket, akik gondolkozni akarnak, akik valamit akarnak a világról mondani – magyarázta Ludányiné Prém Judit, szervező pedagógus.

A tanulók idén is változatos produkciókkal készültek. Volt tánc, rapp, zenés fellépés valamint humoros előadás is. A NorthDangers rockbanda az ismertség reményében és tapasztalatszerzés céljából lépett színpadra. Az idén két feldolgozással készültek, de szoktak saját dalokat is írni.

A B-faktor szervezői tavalyi évben alapítottak egy vándordíjat, melyet a győztes 1 évig őrizhet. Remélik, hogy a következő évben is ennyi színes produkcióval készülnek a diákok.


Tovább az archívumra