Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A rendőrökkel szembeni támadás mellett több helyre is riasztották az elmúlt napokban a rend őreit és a tűzoltókat is

A rendőrökkel szembeni támadás mellett több helyre is riasztották az elmúlt napokban a rend őreit és a tűzoltókat is

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ittas vezetés miatt okozott balesetek, villanyóra tűz és liftbe rekedt fiatalok kiszabadításával kezdték az új évet a gyöngyösi egyenruhások.

A még december elején eltűnt középkorú gyöngyöspatai férfi holttestét tegnap találták meg a polgárőrök, Galyatetőn. Az erdőben egy fánál bukkantak rá.

Az újév az intézkedő rendőrökkel szembeni támadástól eltekintve nem indult rosszul, fogalmaz Balogh Tibor rendőrkapitány, négy balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

A karácsonyi időszak aránylag békésen telt a gyöngyösi tűzltóságnál, hasonlóan a korábbi évekhez, most sem okozott problémát a gyertya illetve a csillagszóró. Az újévben azonban már többször is riasztották őket, főként balesetekhez.

Egy villanyóraszekrény tűzhöz is kivonultak a tűzoltók, tette hozzá, Tóth József tűzoltóparancsnok, ahol szintén gyorsan megoldódott a probléma, mert az ott lakók már eloltották a tüzet, mire kiérkeztek helyszínre.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2010-01-04 )

Tovább az archívumra