Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Disznótoros csapatépítés

Disznótoros csapatépítés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Disznóvágással egybekötött találkozót szervezett Gyöngyös Város Barátainak Köre. Az évindító programon idén is sok régi jó baráttal találkozhattak a tagok.

Darabolják a zsírszalonnát, abálják a hurkának valót. Gyöngyös Baráti Körének tagjai idén is közösen nyitották az új évet, melynek alkalmából most is disznótorral készültek. A húst most is közösen dolgozták fel, és munka közben az ebédlőben a tagok már javában kóstolhatták a sült vért. Az esemény elsődleges célja a csapatépítés volt, hogy a baráti kör tagjai együtt lehessenek, és közösen vitathassák meg a velük történt eseményeket.

A vendéglista igen hosszú, mind olyanok jöttek el, akikkel nagyon régi baráti viszonyt ápolnak – mondta el az elnök, ilyenek például a Magyar Olimpia Akadémia tagjai is. A Baráti Kört szoros barátság fűzi Szarvas Város Baráti Köréhez, akik jó része tiszteletét tette a rendezvényen.

A tagok úgy érzik, ilyenkor tudnak igazán felszabadulni, hiszen félreteszik a szürke hétköznapokat, a sok feladatot, és csak egymásra koncentrálnak – mondják.

A rendezvényen már körvonalazódtak az idei év tervei is, melyek közt szerepelnek a múzeumi zenés délutánok, az Amit a zenéről tudni kell! című kulturális programjukat is folytatni fogják, illetve az Operagála sem marad el – tudtuk meg Balázs Ernőtől.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés