Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Komfortosabb lett az iskola

Komfortosabb lett az iskola

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mosdók, az elektromos hálózat és 8 tanterem újult meg a Gyöngyöstarjáni Általános Iskolában, az infrastrukturális fejlesztések keretében. A Hatvani Tankerületi Központ több mint 44 millió Ft európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 programnak köszönhetően.

Nagyon elhanyagolt, lelakott állapotban voltak az iskolában a mosdók, a tantermek, már rájuk fért a felújítás- mondta az intézmény vezetője a projektzáráson. A Hatvani Tankerületi Központ segítségével most jelentős beruházás történt – tette hozzá.

Újak a táblák, a lámpatestek, a padok, az asztalok a termekben, és a közlekedők is új burkolatot kaptak. A Hatvani
Tankerületben 57 feladat ellátási hely közül 18 iskola újult meg a program keretében, köztük a gyöngyöstarjáni is- mondta a projekt átadón Horváth Márta tankerületi igazgató. Az idejáró 125 gyermek, sokkal komfortosabb, XXI. századi körülmények között töltheti mindennapjait. A fejlesztések hamarosan tovább folytatódnak- tudtuk meg az intézményvezetőtől.

Keszte Tibor köszönetet mondott az önkormányzatnak, hogy az elmúlt 3 hónapban, a felújítás ideje alatt, az oktatást önkormányzati épületekben végezhették.


Tovább az archívumra