Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ma reggelre festékkel dobálták meg Magda Sándor szocialista képviselőjelölt Fő téri óriásreklámját

Ma reggelre festékkel dobálták meg Magda Sándor szocialista képviselőjelölt Fő téri óriásreklámját

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az elkövetők eddig ismeretlenek, a rendőrség rongálás gyanújával nyomoz.

Tojáshéj a földön: új technikát alkalmaztak a rongálók Magda Sándor Fő téri óriásmolinója ellen. Az eddig ismeretlen tettesek piros, fehér és zöld festékkel töltött tojásokkal támadták meg szerda reggelre az MSZP-s jelölt kampánytranszparensét a Pártok Házán.

Magda Sándor óriásplakátjait a kampány indítása óta többször le kellett cserélniük a szocialistáknak a rongálások miatt, ám azt nem sikerült megtudnunk, mekkora anyagi kárt okoztak az MSZP városi szervezete számára a garázdák.

Azt azonban igen, hogy a rendőrség már nyomoz, rongálás ügyében. Az okozott anyagi kár az elsődleges becslések szerint meghaladja a húszezer forintot – tudtuk meg Balogh Tibor városi rendőrkapitánytól.

A Fidesz megyei elnöke, Balázs József arról számolt be, hogy az ő plakátjaikat nem vették célba a rongálók.

Mint ismeretes, egy egri civil szervezet kezdeményezésére nemrég több párt is aláírta: nem harcolnak nemtelen eszközökkel egymás ellen a kampánycsatározásokban. Az általunk megkérdezett pártok is ellátták kézjegyükkel a dokumentumot.

Faragó Zoltán .


Az Aktuális napi hírei (2010-03-10 )

Tovább az archívumra