Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ciklust értékelt Gyöngyöshalász vezetése, a rendezvényen megtudtuk: az elmúlt három és fél év alatt 107 millió forint jutott intézményi fejlesztésekre

Ciklust értékelt Gyöngyöshalász vezetése, a rendezvényen megtudtuk: az elmúlt három és fél év alatt 107 millió forint jutott intézményi fejlesztésekre

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Májusban elindul a Művelődési Ház megújítása is, pályázati segítséggel több, mint húszmillió forintból.

Az elmúlt három és fél év alatt 107 millió forintot fordított Gyöngyöshalász önkormányzata a települési intézmények feljesztésére – hangzott el az évente esedékes lakossági fórumon, melyen az elért eredményekről adott számot a falu vezetése. Az önerőből felújított iskola, óvoda és az önkormányzat épületének áttépítése után a művelődési ház újulhat meg, pályázaton nyert forrásból – újságolta a polgármester.

Mindemellett voltak kisebb összegű, de jelentős beruházások is világításkorszerűsítésre, fűnyíró gépek beszerzésére, iskolai eszközök vásárlására.

Hegedűs Gyula elmondta: a településen létrehoznak egy tanácsadó testületet is az aktív nyugdíjas szakemberekből, amely a faluvezetés munkáját segíti a jövőben.

A 26 fővel létrejövő Vének Tanácsa a szakmai tanácsok mellett a közösségi kapcsolatok erősítésére is alkalmas lesz – zárta szavait Hegedűs Gyula.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-03-10 )

Tovább az archívumra