Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bekerítették, bővítették

Bekerítették, bővítették

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Körbekerítették és kibővítették az Aranysas utcai játszóteret a közfoglalkoztatási program keretében. Az elkövetkezendő időszakban a meglévő játszóeszközöket is felújítják majd. A bővítésre azért volt szükség, mert hamarosan egy szabadtéri felnőtt fitness parkot is létesítenek majd ezen a területen.

Elkészült a kerítés, biztonságosabbá vált az Aranysas utcai játszótér, a városban ez már a tizenhetedik, amit a közfoglalkoztatási program keretében kerítenek el – emelte ki Boros Vince városgazda.

– Február 28-án véget ért a közfoglalkoztatási program, és egyik utolsó eleme volt ennek az Aranysas úti játszótérnek a körbekerítése. Ez egy nagyon régik, elhanyagolt, nem is tudom, talán a 70-es években gyártott roncskerítés volt, amelynek elbontásával és helyére új építésével biztonságosabbá tettük én azt gondolom a játszóteret a gyermekek és a szülők számára. És annál is inkább volt erre szükség, hiszen mellettünk megnézzük, azért most egy olyan építési terület van, aminek nem látjuk egyelőre a végét – magyarázta.

Itt azonban nem fejeződtek be a munkálatok, hiszen a meglévő játszóeszközöket felújítják majd. Csiszolás, festés, lakkozás vár még rájuk.

Tóth Szabolcs, körzeti képviselő kiemelte: nem csak bekerítették, de bővítették is a területet, hiszen a tervek szerint nyáron itt már egy szabadtéri felnőtt fitness park is lesz.

– Remélhetőleg a legmodernebb burkolattal és eszközökkel, illetve még szeretném ezt a játszóteret egy kicsit komfortosabbá, úgymond gyermekbarátabbá tenni. Hozzányúltunk, mert a lakóknak az érdeke, és mindig mondom, hogy én komplett dolgokban gondolkozom, és nagyon sokan várják és kérik, és remélhetőleg majd segítenek is összerakni ezt a végét az egésznek. Köszönöm a városgazdának az eddig végzett munkát, lesz még feladat – jelentette ki.

Hozzátette: a világítás is azért került ide 2 évvel ezelőtt, hogy az itt lakók még biztonságosabban vehessék igénybe a játszóteret. A tervek szerint pedig nyárra elkészül a felnőttek számára a fitness park is.


Tovább az archívumra