Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megmutatták

Megmutatták

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

28. alkalommal rendeztek Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? vetélkedőt a Mátra Művelődési Központban. A rendezvény célja, hogy az idős emberek kicsit kimozdulhassanak a hétköznapokból, megismerkedhessenek másokkal, és megmutathassák a bennük rejlő tudást.

Az idén 47-en neveztek a 28. Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ra . A gyöngyösi fellépők mellett Abasárról,Markazról, Budapestről, Egerből, Nógrád megyéből, Boconádról és Hevesről is érkeztek csapatok, illetve egyéni fellépők. Kovácsné Bóta Rozália önálló produkcióval lépett a közönség elé, elmondása szerint nagyon szeret énekelni, és azt mondja, a zenében tud kiteljesedni igazán.

– Én nagyon szeretem magam megmérettetések elé helyezni, mióta nyugdíjas vagyok sokkal több időm van arra, hogy kedvtelésemnek eleget tegyek és ennek hódoljak, és ilyen megmérettetéseken kipróbálom a saját tehetségemet, lehetőségeimet is, általában olyan számokat választok, amik utalnak az életemből valamire – magyarázta Kovácsné Bóta Rozália.

A gyöngyösi Idősek Bentlakásos Otthonából is érkezett egy csapat, akik zenés színjáték keretében elevenítették fel milyen is volt fiatalnak lenni, illetve milyen életük van most, hogy beléptek a szép korba.

Az előadások után a fellépőket zsűri pontozta, a legjobban teljesítő csoport vagy egyéni produkció pedig meglepetés ajándékcsomagban részesült.


Tovább az archívumra