Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megújult játszótér

Megújult játszótér

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ismét játszótéri-felújítási akciót hirdettek a 80-asban annak érdekében, hogy a gyerekek újra birtokba vehessék a megújult játékelemeket. Kovács Zoltán önkormányzati képviselő évről-évre szervezi meg ezt az önkéntes munkát, hiszen fontos, hogy a gyerek jó állapotban lévő eszközökkel játszhassanak.

Csiszolják a kopott állapotban lévő játékokat az Ifjúság utcai játszótéren, ugyanis Kovács Zoltán önkormányzati képviselő ismét felújítási akciót hirdetett a lakók körében. A képviselő a szükséges eszközöket képviselői keretéből vásárolta, a lakóknak csupán kétkezi segítségét kérte a feladat teljesítésében.

– Évről évre megtartjuk ez egy sorozat tehát a Visontai utcai pályánál drótkerítést cseréltünk, a Béke úti játszóteret újítottuk fel és most ezt a játszóteret véltem úgy, hogy a körzetembe a leginkább el vannak kopva a játszóeszközök és ezért hirdettem meg ezt az akciót – sorolta Kovács Zoltán.

Az önkormányzati képviselő úgy tapasztalja, hogy aktívak a lakók és bármi hasonló akcióban részt vesznek. István is csatlakozott az önkéntes munkához, hiszen úgy gondolja, hogy erre szüksége van a 80-asiaknak, de főképp a gyerekeknek.

– Én úgy gondolom, hogy ez a 80-asnak, a légkörének, gyermekeinek egy elég fontos dolog. Az hogy az önkormányzati képviselő ebben segít én ez szerintem teljesen korrekt – vélekedett Farkas István.

A jövőben is szeretnék a körzetben lévő többi játszóteret felújítani, hiszen a képviselő szerint a kopott eszközök arra utalnak, hogy a gyerekek sűrűn igénybe veszik a játékelemeket, ezért is szeretnék, hogy azok most megújuljanak.


Tovább az archívumra