Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Cinemafónia

Cinemafónia

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Filmzenei koncerttel zárult a Főtéri Nyári Estek programsorozata. A válogatásban a legnagyobb filmsikerek így a Jurassic Park, A Karib tenger kalózai, Titanic zenéit szólaltatta meg az Egri Szimfonikus Zenekar 55 zenésze.

Ismert melódiák, örökzöld slágerek úgy, ahogyan még nem hallotta a közönség. Különleges zenei élménnyel zárult a Főtéri Nyári Estek programsorozata. Hiesz György polgármester záróbeszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik a rendezvény sikerén dolgoztak. Az este során olyan népszerű filmzenék szólaltak meg, amelyek közül szinte mindegyiket jelölték Oscar-díjra. A Csillagok háborúja jól ismert dallamai mellett hallható volt többek között az E.T vagy a Titanic zenei betétje is.

Az Egri Szimfonikus Zenekar ilyen műsort még nem adott elő, két napig próbáltak rá és a siker sem maradt el. Azonban a szabadtéri koncert és a filmzenék nagy kihívás elé állították a zenészeket.

Az elmúlt egy hónapban a legkiválóbb művészek sora lépett a gyöngyösi szabadtéri színpadra, nem egyszer megtöltve a több mint 800 fős lelátót. A szervezők remélik, hogy jövőre is megrendezhetik a Nyári Főtéri Esteket.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés