Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Leadta az íveket

Leadta az íveket

Több mint 400 aláírással leadta az ajánlóíveket Kévés Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom polgármester-jelöltje. Az elmúlt napokban házról-házra járt és személyesen kérte a lakosok támogatását, javaslataikat és észrevételeiket pedig be fogja illeszteni programjába.

Amint a választási iroda összeszámolja az érvényes aláírásokat és nyilvántartásba veszi, hivatalosan is polgármester-jelölt lesz Kévés Tamás, jelenlegi alpolgármester. Az ajánlóívekkel az elmúlt napokban személyesen járta a várost és kérte a támogatók aláírását.

– Szeretem a szórólapjaimat saját magam kiszórni, tegnap is ezt csináltam, a jelölti szórólapjaimat is, kicsit hosszadalmas, de tényleg azt gondolom, hogy tényleg nagyon jók azok az emberi kapcsolatok, amikor személyesen találkozunk Gyöngyös város lakóival és a választópolgárokkal – fejtette ki.

Ahhoz, hogy valaki polgármester-jelölt lehessen, összesen 300 érvényes aláírásra van szüksége. Kévés Tamás több mint 400 támogatóval íratta alá az ajánlóíveket. A beszélgetések alkalmával pedig olyan gondokat is elmondtak a lakosok, amelyekre megoldást is ajánl majd a programjában.

– Nagyon sok olyan problémát tártak fel, amire a programunk javaslatot fog tenni. Nyilvánvalóan az egy jó program, ha azt is megnevezzük, hogy ezt milyen forrásból tudjuk biztosítani. Tehát ne egy ígérethalmaz, cunami legyen, hanem inkább egy összeszedett program, és én olyan programot szeretnék letenni, ami öt évig tartható és kivitelezhető, és nem olyat, ami után fáj a fejem, hogy honnan lesz rá pénz – magyarázta.

Ennek alapja a 2014-es program lesz, ezt pedig kiegészítik az újonnan felmerült igényekkel. A részleteket pár héten belül mindenki megismerheti, hiszen az interneten és a postaládákban is fellelhetők lesznek a programfüzetek.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:58
Vidróczki gála 2019 - Mátraaljai Néptánc és Hagyományőrző Egyesület - Domaházi táncok
15:03
Városháza – Jászárokszállás magazinja - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Tóth Boglárka és Sárközi Ágnes koncert
16:04
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:35
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Wilson's Promontory Nemzeti Park - természetfilm
19:08
Reklám
19:11
Moziklip - mozi magazin - ismétlés
19:22
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból – ismétlés
19:33
Nézőtér - kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság