Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közveszéllyel fenyegetés

Közveszéllyel fenyegetés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Bombariadó volt kedden a gyöngyösi 1-es postán. A rendőrség a helyszínelés idején lezárta a környező utcákat. Ezt követően megkezdődött a bomba keresése az épületben. A hívás, mint kiderült hamis volt, a szakértők nem találtak robbanószert. Az ismeretlen telefonáló ellen közveszéllyel való fenyegetés miatt indult eljárás.

Bombariadó miatt zárták le a Bugát Pál Tér környéki utcákat, hiszen délelőtt 10 órakor ide, az 1-es nagy postába érkezett a fenyegető hívás. A rendőrség ezt követően megkezdte a robbanószer keresését.

Kérdésünkre Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőrkapitányság sajtóreferense elmondta, a délelőtti bejelentést követően a rendőrök a helyszínre érkezve lezárták a környéket, posta épületéből mindenkit kiküldtek, de a környező házakat is mindenkinek el kellett hagynia. Az intézkedés legalább 60 embert érintett.

Ezt követően a bombakutatók átvizsgálták az épületet, de sem robbanószert, sem arra utaló nyomot nem találtak a szakértők.

A vizsgálatot követően délután fél egy körül újra visszaengedték a dolgozókat, úgy tudjuk, azóta zavartalan a szolgáltatás.

A sajtószóvivő hozzátette, az ismeretlen telefonáló ellen eljárás indult közveszéllyel való fenyegetés miatt, ami akár három év szabadságvesztéssel is járhat.


Tovább az archívumra