Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Összefogás Hannáért

Összefogás Hannáért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egyre több kupakgyűjtő dobozzal találkozhatunk városszerte, illetve különböző intézményekben és cégek udvarán. Az akcióval a környezetvédelem mellett egy újabb nemes célt lehet támogatni. Ezúttal egy gyöngyösi születésű, agybénulásban szenvedő kislányt Hannát és családját segítheti az, aki kupakot gyűjt.

Sokféle kupak létezik és ezek mind újrahasznosíthatók, sőt mi több, velük most egy nemes cél is támogatható: Hanna gyógyulása. Hanna csecsemőkori agybénulásban szenved, mert stroke-ot kapott születésekor. Ez a betegség, mozgáskorlátozottsággal jár, de gyógytornával, gyógymasszázzsal és fejlesztő terápiákkal jelentősen javulhat a kislány állapota. Ezért fontos, hogy Hanna minél több fejlesztő foglalkozáson részt vegyen.

Az angyaltársak folyamatosan keresik azokat a családokat, intézményeket és személyeket, akiken segíthetnek és felhívhatják a társadalom figyelmét arra, hogy közösen összefogásban könnyebben segíthetnek. Hannát egy nagyúti családon keresztül ismerték meg.

Sok teherautónyi kupak érkezett már és szépen gyűlnek a kupakok a gyűjtőpontokon is, de a kupakokon túl alumínium dobozokat is várnak a szervezők. A kupakokat a Campuson, a Török Ignác úti masszázsszalonban és nyelviskolában, a tűzoltóságon és a Kincsesbarlang Adományboltban lehet leadni. Az angyaltársak pedig egyre több helyen helyezik el ezeket a dobozokat, így bárki hozzájárulhat Hanna gyógyulásához. A közösségi oldalon pedig bárki licitálhat és licitre bocsáthatja használati tárgyait, aminek a bevételei szintén a kislány szüleihez kerülnek. Hanna gyógyulásáért az Angyaltársak a Kincsesbarlang Adománybolttal összefogásban november 30-án és december elsején sütivásárt rendez, amire várják a felajánlásokat és a segítők jelentkezését is.


Tovább az archívumra