Keresik

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ékszereket lopott egy férfi egy gyöngyösi házból. Az ismeretlen személy november 7-én a Páncélos utcában egy lakóház kerítésén átmászott, majd az egyik ablakot befeszítette és az ingatlanból arany ékszereket tulajdonított el. A Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen, akit idáig még nem sikerült elfogniuk, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy ha valaki felismeri a képen látható személyt, az értesítse a hatóságot.

November 7-én itt a Páncélos utca egy lakóházába tört be az az ismeretlen férfi, aki a kerítésen átmászva ékszereket lopott el az ingatlanból. Az elkövető ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság.

Az elkövetőről ez a felvétel készült. A Rendőrség nagy erőkkel nyomoz és a lakosság segítségét is kéri, hogy ha bárki felismeri a képen látható férfit, az értesítse őket a 06/36-522-111-es számon, vagy az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a „Telefontanú” zöldszámán.


Tovább az archívumra