Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gazdasági évnyitó

Gazdasági évnyitó

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Huszonöt éves fennállásának jubileumi gazdasági évnyitóját Gyöngyösön tartotta a Heves Megyei Kereskedelmi Iparkamara. A programra meghívást kaptak a megye kiemelkedő gazdasági szereplői, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, önkormányzatok képviselői, és az együttműködő oktatási intézmények.

A kamara már megalakulásától kezdve mind a mai napig, nagyon fontos szervezet a megye gazdasága és a vállalkozások szempontjából- mondta a jubileumi gazdasági évnyitón Dr. Bánhidy Péter a HKIK elnöke.

Kiemelte az elmúlt 10 évet, mikor a megye dinamikus fejlődésnek indult.

A kamara tevékenysége a vállalkozások helyzetbehozására irányul, de ki kell emelni a szakképzést, a munkaerő utánpótlást, a beszállítói kapcsolatok erősítését, kiszélesítését- tette hozzá az elnök. A jubileumi gazdasági évnyitón Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke méltatta Heves megyében folyó gazdasági munkát.

Az ország gazdasági kilátásait figyelembe véve, ha rajtunk áll, nagyon jó évünk lesz- tette hozzá az elnök.

Hazánkban az elmúlt években a legfrissebb technológiák kerültek beruházásra ez lépéselőnyt jelent, hogy ezek a cégek Európa élmezőnyében maradjanak még jó néhány évig- mondta Parragh László, aki szerint a GDP mértéke az idén 4 % feletti lesz.


Tovább az archívumra