Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kamarai díjazottak

Kamarai díjazottak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A hagyományokhoz hűen, elismeréseket is átadtak a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján. A kamarai díjak mellett, Korrekt partner védjegyeket is át vehettek az arra érdemesek, és a 25 éves tagsággal rendelkező vállalkozások emlékplakettet kaptak.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a gazdaság egészét, illetve szakágainak fejlődését szolgáló kiemelkedő teljesítmény, valamint az egyes gazdálkodó szervezetek által elért eredmények elismerésére kitüntető díjakat alapított. Az idén először adták át a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által alapított díjat, melyet Fülöp Gábornak a HKIK első főtitkárának adtak át munkájának elismeréséül, aki 25 éven keresztül látta el ezt a tisztséget, szolgálta a vállalkozói közösséget.

Többek között Kamarai Munkáért Díjban részesült a gyöngyösi Nagy Zoltán egyéni vállalkozó, szakácsmester, akinek munkája és hobbija a vendéglátás, a minőségi vendéglátás képviselete és megszerettetése a szakmában és a szakmai utánpótlás nevelésében.

Az idei gazdasági évnyitón újabb 5 vállalkozás részére adták át a Korrekt Partner Védjegyet, köztük a Magyar Polgár Kft.-nek is. A gyöngyösi Bori Mami étterem udvarias kiszolgálással igyekszik egyedi gasztronómiai élményt kínálni.

A jubileumi gazdasági évnyitón, azon vállalkozások részére, akik már 25 éve tagjai a Kereskedelmi és Iparkamarának egy emlékplakettet adtak át.


Tovább az archívumra