Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fejlesztik a telephelyet

Fejlesztik a telephelyet

Idén két újabb autót vásárolt a gyöngyösi hulladékkezelő, ennek köszönhetően javulhat a szelektív és a zöldhulladék gyűjtése. Egy hamarosan induló önerős beruházásnak köszönhetően pedig bővítik a telephelyet és korszerűsítik annak működését.

Ezt a 15 ezer négyzetméteres területet vásárolta meg a gyöngyösi hulladékkezelő a városgazdálkodástól, annak érdekében, hogy bővítsék a telephelyet. Elsőként egy bálázó csarnokot szeretnének építeni, hiszen mára kinőtték a jelenlegit.

– Ennél egy modernebb és az emberek munkafeltételeinek a javítása érdekében is egy nagyobb bálázó csarnokot szeretnénk építeni. Aminél egyelőre két variáción gondolkodunk: Az egyik az, hogy a meglévőnek a bővítése az új terület felé vagy egy teljesen újat építenénk. Ez még mind a tervezés alatt van és a költségeknek az ismeretébe fogjuk tudni eldönteni – mondta el Hencz Zsolt, az NHSZ Gyöngyösi Hulladékkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A terület átrendezése is tervben van, így többek között a hulladékudvart is áthelyezik.

– Ha a város vezetése úgy dönt, és az itt lévő cégek akkor ott az utat rendbe hoznánk és akkor itt a Kenyérgyár úton a forgalom jóval kevesebb lenne és mérséklődne, illetve egy átrakót szeretnénk építeni. Reméljük, hogy ezeknek a pénzügyi dolgai hogyha a kiírásokra is tudunk pályázni akkor ezt is szeretnénk megtenni, hogy ilyen forrásokkal is ezt kiegészítsük – fogalmazott.

Mindemellett idénre az irodaépület bővítése is cél. Az első ütemet még ebben az évben szeretnék befejezni, hogy a dolgozók munkakörülményeit komfortosabbá tegyék, modernizálják a telephelyet és a zöld beruházásnak köszönhetően magasabb színvonalon tudjon működni a hulladékgazdálkodás.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:57
Natura nap - Dr. Gyürky Melinda előadása
15:06
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark - dokumentumfilm
16:32
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
A Templomfestő - dokumentumfilm
19:05
Reklám
19:06
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:33
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság