Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Agrár-roadshow

Agrár-roadshow

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus adott otthont az Agrárközösség idei roadshowjának. A rendezvény célja, hogy a régió gazdálkodói naprakész információkat kapjanak gazdaságuk fejlesztéséhez. A roadshow résztvevői előadásokat hallgathattak meg például az ágazati adózásról és mezőgazdasági pályázatokról, valamint a legfontosabb jogszabályi változásokról.

Agrár roadshow érkezett Gyöngyösre. A rendezvényen a régió gazdálkodói kaphattak naprakész információt gazdaságuk fejlesztéséhez és modernebbé tételéhez. Az egésznapos roadshown az érdeklődők fontos időszerű kérdésekről hallgathattak előadásokat.

Bori Tamás, Európai Uniós agrárszakértő elmondta, milyen gazdaságpolitikai változások várhatók a következő években, illetve, hogy miképp válik egyre fontosabbá a környezetvédelem a gazdálkodás területén.

Rengeteg az érdeklődő és számos megkeresést kapunk gazdasági kérdésekben – emelte ki az Agrárközösség Kft ügyvezetője, aki elmondta, minden év elején fontos, hogy megrendezzék a roadshow-t, hiszen mindig komoly változások történnek a gazdaság terén.

A roadshow-nak helyet adó campus főigazgatója, Dr. Bujdosó Zoltán elmondta, az intézmény arra törekszik, hogy a jövőben is nagy hangsúlyt fektessenek az agrárképzésekre, hiszen fontos, hogy a fiatalok lássák, nélkülözhetetlen ágazatról van szó.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:57
Natura nap - Dr. Gyürky Melinda előadása
15:06
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark - dokumentumfilm
16:32
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
A Templomfestő - dokumentumfilm
19:05
Reklám
19:06
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:33
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság