Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sok a panasz

Sok a panasz

Számos panaszt és észrevételt olvashatunk a városban felszerelt új ledes lámpatestekkel kapcsolatban a közösségi oldalakon. A panaszok többsége a gyenge fényerőről, vagy a nem működő lámpákról szól. Az ilyen észrevételeket a Városüzemeltetéshez kell benyújtani, azonban mint megtudtuk jóval kevesebb panasz érkezett ide, mint amennyit az internetre feltöltenek az emberek. Ezért az igazgatóság kéri a városban élőket, hogy amennyiben problémát észlelnek, azt jelezzék a szakembereknek.

Az utca egyik oldalán égnek az közvilágítás lámpái, míg a másik oldalon csupán az autók fényszórói világítják be a Péter Kis Szaléz utcát. Ilyen és ehhez hasonló észrevételeket és problémákat gyakran olvashatunk mostanában a közösségi oldalakon, hiszen a városban élők közül sokan nem elégedettek az új ledes világítással. Bejelentést azonban sokan nem tesznek – tudtuk meg Juhász Katalintól, a Városfejlesztési és Városüzemeltetési igazgatótól.

A bejelentéseknek egy része azonnal orvosolható, azonban vannak olyan problémák, amiknek javítása eltarthat akár több hétig is – mondta el az igazgató.

Az igazgató hozzátette: a beruházás még körülbelül két hétig tart, ezt követően a cég dolgozói több estén keresztül vizsgálják majd a lámpák megfelelő működését. Azonban addig is várják a közvilágítással kapcsolatos észrevételeket.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:57
Natura nap - Dr. Gyürky Melinda előadása
15:06
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark - dokumentumfilm
16:32
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
A Templomfestő - dokumentumfilm
19:05
Reklám
19:06
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:33
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság