Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Keresztény bál

Keresztény bál

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Üldözött keresztényeket támogatnak a keresztény jótékonysági bál bevételéből a Kolping Család tagjai. A hagyományokhoz hűen Gyöngyösön idén is megrendezték farsangkor az ünnepséget, a siker pedig idén sem maradt el.

Töretlen sikernek örvend a jótékonysági keresztény bál, melyet a Kolping család tagjai szerveznek évről évre – idén már 16. alkalommal. A bevételt pedig idén is a tavalyi célhoz hasonlóan az üldözött keresztények megsegítésére fordítják.

– Az idei bállal folytatjuk a tavalyi megkezdett akciónkat, az üldözött keresztények támogatására fordítjuk az idén is, hiszen akkora a szükség sajnos, hát a mi tevékenységünk csepp a tengerben, de erre is nagyon nagy szükség van,ezzel a cseppel is sekélyebb lenne a tenger, hogyha nem tudnánk segíteni, de a tavalyi akciónk is nagyon sikeres volt, 500.000 forintot tudtunk elküldeni a tavalyi bevétel alapján és idén ezt a tevékenységet folytatni kell – fogalmazott László Ferenc, a Kolping Család Egyesület elnöke.

„Jó emberek gyülekezete”- így köszöntötte László Ferenc a vendégeket. Az est folyamán Posztós Erik atya alapozta meg a bál hangulatát személyes élményeiből merített történeteivel. A Kolping Házban működő csoportok is részt vettek az eseményen és tehetségükkel járultak hozzá az est hangulatához.

A bál szervezői mindamellett, hogy egy nagyszabású projektet támogatnak, bíznak abban, hogy ezáltal, a vallások közti béke is fenntartható lesz.


Tovább az archívumra