Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Önkéntesek jelentkezését várják

Önkéntesek jelentkezését várják

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Önkéntes hálózatot szervez Gyöngyös Város Önkormányzata, hogy a veszélyhelyzet idejére a járványveszély miatt legveszélyeztetettebb idősek és betegek ne maradjanak ellátás nélkül. Ezért olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik szívesen vennének részt a karitatív munkában.

Gyöngyösön igen sok idős ember él – a lakosság majd egyharmada, ezért a kialakult helyzetben az önkéntes segítők nélkülözhetetlenek. Felelősséget érezve a nagyszülők és az idős szülők iránt, a város önkormányzata önkéntes hálózatot szervez.

Várják olyan egészséges 18 és 65 év közötti felnőttek jelentkezését, akik bevásárlást és gyógyszerkiváltást vállalnának, a beszerzett tartós élelmiszerek csomagolásában segítenének, és a beszerzett tartós élelmiszert és gyógyszereket eljuttatnák a megadott címre.

Számítanak mindenki segítségére – áll a polgármester felhívásában, hiszen az önkéntes szolgálat folyamatos működtetése komoly kihívást jelent. Aki mindezt térítésmentesen vállalja, és felajánlja szolgáltatását, ezzel is segítve a karitatív összefogást, azok jelentkezését várják az onkentes@gyongyosph.hu. email címen, vagy 37/510-310 telefonszámon.

Kérik, hogy jelentkezéskor adják meg telefonszámukat, e-mail címüket és azt, hogy miben tudnak segíteni!


Tovább az archívumra