Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Maradjatok otthon

Maradjatok otthon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egyszerre hívja fel most 170 hiphop táncos a figyelmet arra, hogy aki teheti, maradjon otthon. A Black Jam Sport Egyesület növendékei ugyanis Kovács András Péter humorista által készített „Maradok Itthon” című zenés karantén slágerét dolgozták fel sajátos módon. A videóban nem csak otthon táncolnak a fiatalok, de olyan dolgokra is felhívják a figyelmet, mint például a kézmosás és a fertőtlenítés. A videót már több mint 10 ezren látták a legnagyobb közösségi oldalakon.

Az ismert humorista Kovács András Péter „Maradok Itthon” című zenés karanténslágerét dolgozta fel saját módon a Black Jam Sport Egyesület, akiknek 170 táncosa mindenkit arra biztat, hogy a veszélyhelyzet alatt maradjon otthon. Az egyesület vezetője Tóth Krisztina „Krinya” azt mondja: a fiatalok rendkívül lelkesek voltak és az általuk küldött üzenet a legőszintébb.

– Azt láttam a környezetemben, hogy ezt nem veszik komolyan. Sokan takaróztak ezzel, hogy amit lehet olvasni a Facebook-on pédául, hogy sok mindent túléltünk, nem lesz semmi probléma. Az embereket igen is fel kell rázni, hogy de igen lehet ebből nagyobb probléma, ha nem vigyázunk magunkra és a gyerekek nyelvén, hiszen ők a legőszintébbek próbáltuk ezt az üzenetet elküldeni egész Gyöngyösnek, de most már mondhatom, hogy az egész országnak, hiszen nagyon jó a megtekintése a kis videónknak – magyarázta a vezető.

Ahogy a videóban is látszik, nem csupán táncolunk, de felhívjuk olyan dolgokra is a figyelmet, amelyek ebben az időszakban nagyon fontosak például a kézmosás és a fertőtlenítés – mondta el Tóth Krisztina, aki hozzátette, nem csak az egyesület táncosai, de szüleik és testvéreik is szerepelnek az elkészült alkotásban.

– Láthatjuk, hogy nem csak táncolnak, hanem több olyan képkocka jött, hogy nem táncolnak, hanem felhívják a figyelmet a maszkra, a gumikesztyűre, hogy otthon kell maradni, hogy mennyi mindent lehet otthon csinálni nem csak a tévét nézni. Valamint, hogy legyünk most igazán kreatívak. Úgy, hogy nagyon komolyan vették. Én nagyon meg is lepődtem, azt hittem, hogy csak táncosokat fognak küldeni, de sokkal több volt az olyan, körülbelül a 70%-a ami arra hívja fel a figyelmet, hogy hogyan kell védekezni és hogy ne menjünk sehova, valamint, hogy hogyan kell elfoglalni magunkat. Nagyon büszke vagyok rájuk – hangsúlyozta.

A videót már több mint 10 ezren látták a legnagyobb közösségi oldalakon. Az egyesület vezetője elárulta, hamarosan újabb videóval készülnek, valamint beindul az online táncoktatás is.


Tovább az archívumra