Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Libegők éjszakája Sástón

Libegők éjszakája Sástón

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Második alkalommal csatlakozott az Oxgen Adrenalin Park a Libegők Éjszakája Országos programhoz. A park libegőjére éjfélig lehetett felülni a libegni vágyóknak, hiszen meghosszabbított nyitva tartással várták a vendégeket.

Augusztus utolsó szombatján éjfélig várta az érdeklődőket az Oxygen Adrenalin Park libegője. A park második alkalommal csatlakozott a Libegők Éjszakája országos programhoz, mely idén is rengeteg látogatót vonzott.

– Mindenki nagyon élvezte, hogy az éjszaka sötétjében a kivilágított Gyöngyöst és a környező településeket láthatta és azért a sötétben elég romantikus ugye kettesben egy kabinban, 20-30 méteres távolságra egymástól utazni nagy magasságban is. Azt látom, hogy nagyon élvezik az emberek. – mondta Palik Tibor, az Oxygen Adrenalin Park ügyvezető igazgatója.

Mezei József és családja először ült fel az Oxygen Adrenalin Park libegőjére és azt mondják, nagyon jól érezték magukat a magasban:

– Nagyon jól éreztük magunkat. Még nem voltunk ezen a libegőn, eddig a kalandparkban jártunk csak. Nagyon jó kezdeményezés, hogy ilyen sokáig jár a libegő szerintem. – mondta Mezei József.

Boronyi Csaba fiával Boronyi Dománnal libegett a magasban:
„Szép környék, szerencsére nem volt vihar, pedig itt vagyunk a szélében, legközelebb is eljövünk. És neked hogy tetszett? Nekem nagyon, ajánlom mindenkinek, élveztem.”

Nem csak a libegő, hanem a bobpálya is kivilágítva várta az érdeklődőket, így aki még vágyott egy kis adrenalinra bobozhatott egyet a fényrengetegben. A rendezvényre több százan érkeztek.


Tovább az archívumra