Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

9. alkalommal szervezett esküvő kiállítást a Liliom Rendezvényszervező Iroda a gyöngyösi Campuson, ahol a nagy nap minden apró részletéhez ötleteket gyűjthettek a párok. A vírushelyzet miatt több esküvőt mondtak le és halasztottak el, ezért nehéz dolguk van a szolgáltatóknak. A hétvégén többek között esküvői ruhákat, dekorációkat, és csokrokat láthattak a párok.

Örökcsokor és élő virág, hófehér menyasszonyi ruhák és megannyi szolgáltató. Bár jelen helyzetben sok lemondással járhat egy esküvő megszervezése, a gyöngyösi campuson mindenről részletesen informálódhattak a párok. A Liliom Rendezvényszervező Iroda 9. alkalommal gyűjtötte össze a helyi és környékbeli szolgáltatókat, hogy segítse az esküvő előtt állókat.

– Fontosnak tartjuk azt, hogy a leendő házasoknak és minden korosztályú párnak meglegyen a lehetősége arra, hogy szét tudjanak nézni, meg tudják nézni a választékot, a terítéket, a díszítéseket, és a szolgáltatók közül is tudjanak választani, tudjunk nekik segíteni, hogy nekik könnyebb legyen a választás. – mondta Fülöp Renáta, a Liliom Rendezvényszervező Iroda rendezvényszervezője.

Az esküvő egyik legfontosabb részlete a menyasszonyok számára a ruha. Az egyik szalon az idei év legtrendibb ruhakölteményeit hozta el. Mint megtudtuk, bár mindenki mást szeret, egyre letisztultabbak a menyasszonyi ruhák.

– Az idei évben a letisztultság jellemző a menyasszonyi ruhákban, a visszafogottság, az egyszerűség, már nincsenek azok a nagy habos-babos ruhák. – mondta Berta Mónika, a Boni-Art Ruhaszalon tulajdonosa.

Fontos részlete az esküvőknek a menyasszonyi csokor is. A szervezés elején a párnak döntenie kell, milyen színvilág szerepeljen a nagy napon, ezzel hozzák harmóniába a menyasszonyi csokrot.

– Nagyon hódít a természetes, vagy az ellentéte, a nagyon mű. Nálunk nyilván a természetes alapanyagok felhasználásával készült csokrok a slágertermékek. Zöld, rózsaszín, lila, fehér, ez a sztenderd. – mondta Farkas Istvánné Kecskés Edina, a Virág-Kuckó virágkötője.

A vírushelyzet nehéz helyzetbe hozta a vállalkozókat, az idei esküvők nagy részét vagy lemondták, vagy elhalasztották.

– Nincs biztonság, most olyan sok a változás, hogy nehezen tudjuk ezt korrigálni. Sok a lemondás, áthelyezés, így élünk most. – mondta Cserta Zoltán videós.

A vírushelyzetben kevesebb volt az érdeklődő a kiállításon is, hiszen sok pár biztonságosabb időszakra tervezi esküvőjét.


Tovább az archívumra