Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egyre népszerűbb az ifjúsági tábor

Egyre népszerűbb az ifjúsági tábor

Téliesítik a Gyöngyösi Önkormányzat ifjúsági táborát Mátrafüreden. A szezon később indult a járványhelyzet miatt, azonban jóval több helyről érkezett foglalás, az osztálykirándulások helyett az egyéni turisták foglaltak inkább, sőt szeptemberben még esküvőt is tartottak az erdei környezetben.

Beköszöntött az esős ősz, vége a szezonnak, az ifjúsági tábor harmadik szezonját zárják. Téliesítik az épületet, és elcsendesednek a faházak néhány hónapra. Az idén is folytatták a megkezdett szálláshely korszerűsítést, és a kapubejárót is lebetonozták.

– Idén is sikerült megvalósítanunk egy hálóegység felújítását, ezt az elmúlt évi gazdálkodásunkból sikerült megoldani. Én azt gondolom, az nagyon fontos, hogy apránként, lépésről-lépésre ilyen fejlesztéseket végrehajtsunk, mert ez a látogatottságot is növeli. – mondta Juhász Péter, a Sportfólió Kft. Gyöngyös ügyvezetője.

A következő évben tervezik az egykori konyha felújítását is, vagyis a helyiség hasznosításának újragondolását, tudtuk meg az ügyvezetőtől.

– Az ebédlőt mindenképp szeretnénk megtartani, hiszen beszállított étkeztetés van, mi nem főzhetünk, mert nem alkalmas a konyharész. A konyha viszont alkalmas lenne újabb szálláshely kialakítására, akár bővülhetnénk is szállás befogadóképesség szempontjából. –tette hozzá Juhász Péter.

A szállásbővítésre szükség is van, hiszen évről-évre egyre népszerűbb a tábor, de a járvány átírta az idei foglalásokat ugyan, azonban szerencsére mégsem maradt el a szezon.

– Nagyon erős foglaltsággal indulunk az év elején, sok osztály és csoport jelentkezett be, de ahogy tavasszal kialakult ez a helyzet, rengeteg foglalást visszamondtak. Pozitívum viszont, hogy egyre több egyéni megkeresés jön, többszöröse a tavalyi és az azelőtti évnek. – mondta Lukovszki Judit, a Sportfólió Kft. Gyöngyös kommunikációs és marketing menedzsere.

Már visszatérő vendégek is vannak, szeptemberben pedig esküvőt is tartottak az erdei környezetben – tette hozzá a menedzser. A fejlesztések keretében pedig, jövőre az udvarra a napelemes reflektorok telepítését is tervezik.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:03
Márkus Liza - Könnyű mint az 1x1
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat – Malaysia 1. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
A Templomfestő - dokumentumfilm
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Luther Márton élete 5. – Minden eladó - rajzfilm sorozat
19:08
Reklám
19:11
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság