Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egyre népszerűbb az ifjúsági tábor

Egyre népszerűbb az ifjúsági tábor

Téliesítik a Gyöngyösi Önkormányzat ifjúsági táborát Mátrafüreden. A szezon később indult a járványhelyzet miatt, azonban jóval több helyről érkezett foglalás, az osztálykirándulások helyett az egyéni turisták foglaltak inkább, sőt szeptemberben még esküvőt is tartottak az erdei környezetben.

Beköszöntött az esős ősz, vége a szezonnak, az ifjúsági tábor harmadik szezonját zárják. Téliesítik az épületet, és elcsendesednek a faházak néhány hónapra. Az idén is folytatták a megkezdett szálláshely korszerűsítést, és a kapubejárót is lebetonozták.

– Idén is sikerült megvalósítanunk egy hálóegység felújítását, ezt az elmúlt évi gazdálkodásunkból sikerült megoldani. Én azt gondolom, az nagyon fontos, hogy apránként, lépésről-lépésre ilyen fejlesztéseket végrehajtsunk, mert ez a látogatottságot is növeli. – mondta Juhász Péter, a Sportfólió Kft. Gyöngyös ügyvezetője.

A következő évben tervezik az egykori konyha felújítását is, vagyis a helyiség hasznosításának újragondolását, tudtuk meg az ügyvezetőtől.

– Az ebédlőt mindenképp szeretnénk megtartani, hiszen beszállított étkeztetés van, mi nem főzhetünk, mert nem alkalmas a konyharész. A konyha viszont alkalmas lenne újabb szálláshely kialakítására, akár bővülhetnénk is szállás befogadóképesség szempontjából. –tette hozzá Juhász Péter.

A szállásbővítésre szükség is van, hiszen évről-évre egyre népszerűbb a tábor, de a járvány átírta az idei foglalásokat ugyan, azonban szerencsére mégsem maradt el a szezon.

– Nagyon erős foglaltsággal indulunk az év elején, sok osztály és csoport jelentkezett be, de ahogy tavasszal kialakult ez a helyzet, rengeteg foglalást visszamondtak. Pozitívum viszont, hogy egyre több egyéni megkeresés jön, többszöröse a tavalyi és az azelőtti évnek. – mondta Lukovszki Judit, a Sportfólió Kft. Gyöngyös kommunikációs és marketing menedzsere.

Már visszatérő vendégek is vannak, szeptemberben pedig esküvőt is tartottak az erdei környezetben – tette hozzá a menedzser. A fejlesztések keretében pedig, jövőre az udvarra a napelemes reflektorok telepítését is tervezik.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A keddi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális - hírek röviden
09:02
Zongoraavató hangverseny (részlet)
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Döntés előtt 1. rész – közéleti magazin
10:02
Reklám
10:05
Döntés előtt 2. rész – közéleti magazin
10:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Moziklip - mozi magazin - ismétlés
10:59
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
11:11
Reklám
11:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Hit világa – vallási műsor
18:15
Zeneiskolások előadása - Szita Jázmin - Telemann: Menüett
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Sport7 1. rész – sport magazin
19:02
Reklám
19:05
Sport7 2. rész – sport magazin
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
20:11
Reklám
20:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság