Kezdőlap » Hírek - Aktuális » ATM készüléket telepítettek a dombon

ATM készüléket telepítettek a dombon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Bankautomatát telepítettek a dombon. A lakosok évtizedes kérése kapott most zöld utat, az üzembe helyezést rengeteg tárgyalás és előkészület előzte meg. Az üzemeltetés feltétele, hogy havi 1500 készpénzfelvétel történjen, ezért a körzeti képviselő arra kéri a környéken élőket, hogy ezt az automatát válasszák. Az ATM-et beszerelték, feltöltötték, így már használhatják a lakosok.

Közel 600 kilogramm, mégis könnyen az épületbe kerül az új bankautomata. A munkások napok óta dolgoznak, hogy itt az abc mellett üzembe helyezhessék az ATM-et. A környéken orvosi rendelő, játszótér, óvoda, és üzletek is vannak, így a forgalmas részen remélhetőleg sokan fogják igénybe venni ezt a szolgáltatást.

– A dombiaknak nagy része egy évtizede kéri ezt a dolgot több mással egyetemben. Ez része annak a koncepciónak, amit ebben a ciklusban elhatároztunk mi, dombi képviselők, hogy a dombnak a szolgáltatásait mindenképpen kell fejleszteni. Idősödik a domb, egyre több igény mutatkozik, hogy ne kelljen mindenért elmenni a városba. – mondta Tóth Szabolcs önkormányzati képviselő.

Az üzemeltetés feltétele, hogy elegendően használják az automatát. A dombon több mint 4500-an laknak, az ATM-et havonta legalább 750 főnek kell használnia két készpénzfelvétel alkalmával. Ekkor az önkormányzatnak nem kell hozzájárulnia az üzemeltetés költségéhez.

– Az a kérésem minden kedves dombi felé a Csalogánytól a Gólyáig, vagy a Kemény Jánostól egészen a lakóparkig lakik, az mind dombinak tekintendő, hogy ide járjon készpénzt fölvenni, bármilyen banknál bankol, az első két készpénzfelvétel ingyenes. – tette hozzá Tóth Szabolcs.

Az új automatáról minden dombi lakos szórólapon is értesülhet. Az ATM-et ma beszerelték és feltöltötték, így már használatba vehetik a lakosok.


Tovább az archívumra