Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idén is zenés táncos programmal várta az egyesület tagjait és azok családtagjait a gyöngyösi Egyedülállók és Függetlenek Klubja

Idén is zenés táncos programmal várta az egyesület tagjait és azok családtagjait a gyöngyösi Egyedülállók és Függetlenek Klubja

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A klub vezetője elmondta, a színes programokat mindig szívesen fogadják az egyesület tagjai.

Élőzenével és vacsorával várta a gyöngyösi Egyedülállók és Függetlenek Klubja a tagokat és hozzátartozókat. A 23 éves múltra visszatekintő egyesület vezetője elmondta, büszke arra, hogy az egyesület több mint 2 évtizede népszerű és keresett az egyedülálló, társaságra vágyó emberek körében.

Tóth Istvánné azt is elmondta, hogy bár a klub még mindig népszerű a Gyöngyösön és a környező településeken élő függetlenek körében, az utóbbi 3 évben csökkent a taglétszám és a csoport átlag életkora is egyre magasabb.

Bár az Egyedülállók és Függetlenek Klubja által szervezett programmal párhuzamosan a városban más rendezvények is zajlottak és a szervezők által megszokott 150 fős létszám idén elmaradt, ez egy cseppet sem befolyásolta a jó hangulatot.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2010-11-09 )

Tovább az archívumra