Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Árva és nehéz sorsú gyerekeknek gyűjt egy gyöngyösi játékbolt

Árva és nehéz sorsú gyerekeknek gyűjt egy gyöngyösi játékbolt

Árva és nehéz sorsú gyermekeknek szervez gyűjtést egy gyöngyösi játékbolt karácsony közeledtével. A szervezők bármilyen támogatást elfogadnak, eddig többek között játékokat, fenyőfát és élelmiszert is felajánlottak már nekik. A gyűjtés december elejéig tart.

Plüss állat és játékautó – többek között ilyen felajánlások is érkeztek arra a gyűjtésre, amit az egyik gyöngyösi játékbolt szervezett karácsony közeledtével. Elsősorban árva és nehéz sorsú gyermekeknek szeretnének segíteni. Pál Ivett szerint Gyöngyösön és környékén sok a rászoruló fiatal, illetve sok család éppen a koronavírus miatt került idén nehéz helyzetbe, így a gyűjtés során őket szeretnék támogatni.

– Gyöngyösön és környékén is van rengeteg olyan család, ahol van árva gyerek. Sajnos történt tragédia a családban és meghalt valamelyik szülő, vagy olyan helyzetbe kerültek, hogy a nagyszülők nevelik a gyermekeket. Emellett benne vagyunk a vírusba és arra is gondoltunk, hogy biztos emiatt volt olyan család, ahol a szülők egyike elvesztette az állasát, vagy bármi rossz történt az életében. – mondta Pál Ivett, a Delfin Játékbolt tulajdonosa.

Eddig nem csak játékokat, hanem élelmiszert és fenyőfát is felajánlottak. Pál Ivett azt mondja: minden segítségnek örülnek, ha valaki felajánlás céljából vásárol a boltban, akkor az további kedvezményeket kap, ezzel segítve, hogy minél több támogatás gyűljön össze.

– Ha valaki ehhez szeretne hozzájárulni és ide jönne vásárolni, akkor mi még a megvásárolt játékokra is fogunk adni kedvezményt, hogy minél több legyen a gyerekeknek. De ezen kívül, amint kiírtam ezt a felhívást, egyből csatlakozott hozzánk több vállalkozó is, lesz itt meleg élelem is, fenyőfa, szaloncukor, volt, aki csokikat ajánlott fel és nagyon széles a paletta és bízom benne, hogy minél többen fognak hozzánk társulni. – mondta Pál Ivett.

A felajánlásokat december elejéig gyűjtik és még karácsony előtt átadják a gyermekeknek. Emellett várják azok jelentkezését, akik ismernek olyan rászoruló családokat, ahol jól jön a segítség.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A szerdai adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Hit világa – vallási műsor
09:13
Zeneiskolások előadása - Trió - Haydn: G-dúr trió - Rondo all ungherese
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Sport7 1. rész – sport magazin
10:02
Reklám
10:04
Sport7 2. rész – sport magazin
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Üzleti negyed - gazdasági magazin - ismétlés
11:11
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Luther Márton élete 3. – Isten tenyerén? - rajzfilm sorozat
18:15
Méhlegelők - filmetűd
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:02
Reklám
19:04
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Itt vagyunk – Alkotunk és előadunk - dokumentumfilm
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság