Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Árva és nehéz sorsú gyerekeknek gyűjt egy gyöngyösi játékbolt

Árva és nehéz sorsú gyerekeknek gyűjt egy gyöngyösi játékbolt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Árva és nehéz sorsú gyermekeknek szervez gyűjtést egy gyöngyösi játékbolt karácsony közeledtével. A szervezők bármilyen támogatást elfogadnak, eddig többek között játékokat, fenyőfát és élelmiszert is felajánlottak már nekik. A gyűjtés december elejéig tart.

Plüss állat és játékautó – többek között ilyen felajánlások is érkeztek arra a gyűjtésre, amit az egyik gyöngyösi játékbolt szervezett karácsony közeledtével. Elsősorban árva és nehéz sorsú gyermekeknek szeretnének segíteni. Pál Ivett szerint Gyöngyösön és környékén sok a rászoruló fiatal, illetve sok család éppen a koronavírus miatt került idén nehéz helyzetbe, így a gyűjtés során őket szeretnék támogatni.

– Gyöngyösön és környékén is van rengeteg olyan család, ahol van árva gyerek. Sajnos történt tragédia a családban és meghalt valamelyik szülő, vagy olyan helyzetbe kerültek, hogy a nagyszülők nevelik a gyermekeket. Emellett benne vagyunk a vírusba és arra is gondoltunk, hogy biztos emiatt volt olyan család, ahol a szülők egyike elvesztette az állasát, vagy bármi rossz történt az életében. – mondta Pál Ivett, a Delfin Játékbolt tulajdonosa.

Eddig nem csak játékokat, hanem élelmiszert és fenyőfát is felajánlottak. Pál Ivett azt mondja: minden segítségnek örülnek, ha valaki felajánlás céljából vásárol a boltban, akkor az további kedvezményeket kap, ezzel segítve, hogy minél több támogatás gyűljön össze.

– Ha valaki ehhez szeretne hozzájárulni és ide jönne vásárolni, akkor mi még a megvásárolt játékokra is fogunk adni kedvezményt, hogy minél több legyen a gyerekeknek. De ezen kívül, amint kiírtam ezt a felhívást, egyből csatlakozott hozzánk több vállalkozó is, lesz itt meleg élelem is, fenyőfa, szaloncukor, volt, aki csokikat ajánlott fel és nagyon széles a paletta és bízom benne, hogy minél többen fognak hozzánk társulni. – mondta Pál Ivett.

A felajánlásokat december elejéig gyűjtik és még karácsony előtt átadják a gyermekeknek. Emellett várják azok jelentkezését, akik ismernek olyan rászoruló családokat, ahol jól jön a segítség.


Tovább az archívumra