Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Összehangolják a menetrendeket

Összehangolják a menetrendeket

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Összehangolja járatait a Volánbusz és a MÁV. A Gyöngyöst és térségét is érintő menetrendi változások december 13-tól lépnek életbe. A kiegyenlítettebb járatsűrűséggel és az ütemes menetrenddel a kistérségek között közvetlen kapcsolatot teremthetnek és az InterRégió vonatokhoz hangolják buszjáratokat.

Gyöngyös térségének a helyközi autóbusz-menetrendje is megváltozik vasárnaptól. A Volánbusz és a MÁV-Start, ezáltal összehangoltabbá szeretné tenni a vonat és a buszközlekedést az országban.

Az ünnepi időszak miatt a buszjáratok sűrűsége is növekedni fog a nagyobb forgalmú útvonalakon. Így például a Gyöngyösről, Budapestre tartó gyorsjáratok esetében a járatsűrűség megmarad, az indulási idők azonban kis mértékben változnak. Gyöngyösről, Budapestre az eddig, minden órában 15 és 45 perckor startoló buszok indulási ideje, 5 és 35 percre változik. Új elem, hogy az autóbuszok az Eger-Budapest útvonalon két óránként tovább közlekednek több kistelepülés felé is.

Valamint bővül az üzemidő az utolsó Budapest–M3–Gyöngyös–Eger útvonalon közlekedő autóbuszjárat esetében a jelenlegi 21:45 helyett 22:15-kor, míg az utolsó Gödöllő, Aszód, Hatvan, Gyöngyös érintésével közlekedő autóbuszjárat 22:45 helyett 23:15-kor indul Budapestről. Gyöngyösről az utolsó autóbuszjárat 21:15 helyett 21:35-kor indul a fővárosba.
További részletes információkat a teljes térség megváltozott menetrendjéről a Volánbusz weblapján olvashatnak.


Tovább az archívumra