Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Online nyílt nap a Károly Róbert Campuson

Online nyílt nap a Károly Róbert Campuson

A vírushelyzet miatt online tart nyílt napokat a Szent István Egyetem Károly Róbert Campusa a továbbtanulás előtt állók számára. Az eseményen többek között a képzési kínálat megismerése mellett a felvételi eljárással kapcsolatos legfontosabb határidőkről és teendőkről is tájékozódhatnak a leendő hallgatók. Az online nyílt napok január 16-án és február 6-án lesznek.

Idén már nem így összegyűlve a nagyteremben, hanem online térben hallgathatják a továbbtanuláshoz kapcsolódó legfontosabb információkat a leendő hallgatók. A Károly Róbert Campus ugyanis a vírushelyzet miatt most online tartja meg ilyenkor szokásos nyílt napjait. Az eseményen a továbbtanulás előtt állók megismerhetik többek között a képzési kínálatot, bepillantást nyerhetnek a campus életébe, valamint a felvételi eljárással kapcsolatban tudhatnak meg fontos információkat.

– Próbáltuk úgy összerakni a programot, illetve a mögötte lévő információkat, hogy a lehető legszélesebb körűen tudjanak tájékozódni az érdeklődők a campusunkról. A program nagyjából a szokásos, tehát először egy pontszámítási, illetve a felvételihez kapcsolódó tájékoztatóval várjuk az érdeklődőket. Ezt azért érdemes végighallgatni, mert ebben azért olyan technikákat, praktikákat mondanak el a kollégák, amik felvételi jelentkezésben fontosak lehetnek. – mondta Dr. Bujdosó Zoltán, a Szent István Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus főigazgatója.

Az online nyíltnapok január 16-án és február 6-án lesznek megtartva, melyhez egy linken keresztül tud bárki csatlakozni, ami megtalálható a campus honlapján.
Dr. Bujdosó Zoltán szerint mindenképp hasznos részt venni az eseményen, hiszen a szakok és a campus megismerése mellett, olyan információkkal lesznek gazdagabbak a résztvevők, mint például a felsőoktatási szakképzés változása.

– Azok számára, akik felsőoktatási szakképzésben végeztek, vagy végeznek, az emelt szintű érettségi nem kötelező most már az alapszakra bejutáshoz, hanem az ott megszerzett oklevelük alapján is számolhatunk pontokat. Ez egy mindenképp fontos információ, és ha valaki erről többet szeretne tudni, akkor szombaton csatlakozhat hozzánk és megtudhatja az információkat. – mondta Dr. Bujdosó Zoltán.

A főigazgató hozzátette: ha valaki a nyílt napon túl szeretne további információkat a továbbtanulással kapcsolatban, az az intézménnyel konzultálva, előre egyeztetett időpontban, személyesen is kaphat segítséget.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Luther Márton élete 6. – Kenyértörés - rajzfilm sorozat
09:15
Márkus Liza - Csak egy tánc volt
09:17
Reklám
09:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:05
Reklám
10:07
Villanófényben a Mátra - dokumentumfilm
10:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Malaysia 2. rész
11:11
Reklám
11:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Luther Márton élete 7. – A lelkiösmeret szava - rajzfilm sorozat
18:15
Márkus Liza - Boldogság gyere haza
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság