Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Súlyos baleset történt ma reggel Sirok belterületén, egy autó a szalagkorlátot átszakítva egy folyóba hajtott.

Súlyos baleset történt ma reggel Sirok belterületén, egy autó a szalagkorlátot átszakítva egy folyóba hajtott.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A sofőrt a Tarna-patakban speciális mentők keresték egész nap, utastársa megfulladt a kocsiban. Sokan állnak meg a baleset helyszínén, Sirok központjában iztt zuhant a megáradt Tarna folyóba ma reggel fél hét körül egy Eger felé tartó személyautó. A jármű a korlátot is áttörve rohant bele a mederbe. Az egyik utas, egy nő a helyszínen meghalt, a sofőrt ottjártunkkor még keresték, egészen le Tarnaszentmáriáig, mert a karambolt követően magával ragadta a víz. A helybeliek közül volt, aki látta a történteket.
A feltételezések szerint az autó a lefagyott úton megcsúszott, és a hídról több, mint hat métert zuhant a Tarna-patakba. A környéken azt beszélik, hogy a korábbi recski polgármester és felesége szenvedett balesetet. A nap folyamán speciális vízimentő-csoport is érkezett a helyszínre, hogy segítsenek a keresésben.
A tragikus eset körülményei egyelőre még nem tisztázottak, a rendőrség vizsgálja a történteket – tájékoztatott Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-01-13 )

Tovább az archívumra