Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Készülnek a hosszú hétvégére, bizakodóak a mátrai szállodák

Készülnek a hosszú hétvégére, bizakodóak a mátrai szállodák

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az újranyitást követő első hosszú hétvégére készülnek a szállodák, amelyek a Mátrában is csaknem megtelnek a pünkösdi hétvégére. A mátrafüredi Avar Hotelben is a várakozások felett van a foglalások száma, és bíznak az erős nyári forgalomban is.

Erős forgalomra számítanak a szállásadók a pünkösdi hétvégén, a szállodák is a Mátrában is megtelhetnek a következő napokban. Itt, a mátrafüredi Avar Hotelben is folyamatosan érkeznek a foglalások, már a nyári időszak iránt is érdeklődnek – mondja a szállodaigazgató.

– Igazából a várakozások felett van a foglalások száma, biztosak voltunk benne, hogy a védettségi igazolvány valamennyire megfogja majd a foglalások számát, de várakozásunk felett van az érdeklődők száma. – mondta Nehéz Tamás, az Avar Hotel Mátrafüred szállodaigazgatója.

Az elmúlt időszak számukra is nehéz volt, de munkavállalókat nem kellett elküldeniük, hiszen üzleti vendégeket tudtak fogadni, leginkább a térség multinacionális cégeinek köszönhetően – tette hozzá Nehéz Tamás, aki azt is elmondta, hogy a nyárra nagyon készülnek, és a bizalom megteremtésén dolgoznak.

– A legfontosabb, hogy biztosítsuk arról őket, hogy mindent megteszünk a biztonságuk érdekében. Védettségi igazolvánnyal érkezhetnek hozzánk a vendégek, továbbra is megtartottuk a kézfertőtlenítő pontokat a szállodában, a napi takarítás során extrán odafigyelünk, hogy minden szoba teljesen ki legyen takarítva, az étkezőben bent maradt a kesztyű, ha nem akarják megérinteni a szervizeszközöket, de kollégáink is ott vannak természetesen, akik szintén tudnak segíteni ebben. – mondta Nehéz Tamás.

Zajlik a munkaerőfelvétel is, mert nagyon jók az előrejelzések a nyári időszak foglalásait illetően, ami köszönhető a Mátra újra pozicionálásának is, ugyanis a térség nagyon kedvelt úti cél a Balaton után, így nagyon erős nyári hónapokban reménykednek a szálloda üzemeltetői.


Tovább az archívumra